Valsöndag

Idag är det val i vårat avlånga land. Jag själv har för länge sen tröttnat på den hysteri som omger den här omgången, och väljer generellt att isolera mig från det. Jag har lagt min röst för ett bra tag sen, och känner att det är överstökat för min del. Jag hoppas att ni röstar, för det är både en rättighet och en plikt anser jag.

Överlag tycker jag att det är enormt deprimerande att det verkar som att den inhumana och egoistiska alliansen kommer att vinna igen, och få ägna sig åt fyra år till av att ge en liten elit med mycket pengar fördelar på bekostnad av majoriteten som har mindre eller inga pengar alls. Det gör mig ledsen att se hur effektivt dessa motbjudande människor monterar ner vårat svenska välfärdssamhälle. För att inte tala om deras förtjusning kring övervakning och kontroll av medborgare. Röstar ni inte lila, rösta åtminstone rött.

Men överlag orkar jag inte riktigt bry mig om valet. Jag har för mycket andra saker att tänka på, saker som både gör mig gladare men också saker som är lite jobbiga att bearbeta. Jag har en stor energibrist just nu, och den lilla energi jag har måste prioriteras. Jag har haft besök av en god gammal vän under helgen, och jag har fått observera parningsritualerna hos monogama människor. Mer om det kommer imorgon när jag fått hämta mig.

Nu står dock en lång, skållhet dusch på schemat. Frigöra lite tankar, tvaga kroppen. Slappna av, må bättre, piggna till.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!