Valpaus?

Valet har tydligen även påverkat oss på ett lite underligt sätt här hemma. I frustration tog jag Herrn i handen och i det närmaste drog honom upp för trappan till sovrummet och sa: ”nu struntar vi i det här val tjaffset, sätt på mig!”
Vilket självklart resulterade i en påsättning, till min stora glädje, trots att vi skojade lite om att han inte skulle kunna få upp den i och med att vi som många andra suttit och följt valvakan.
Direkt då vi var klara och hade klivit ur sängen för att göra oss i ordning för natten, så börjar han prata politik igen. Som att han tillfälligt blivit tvungen att trycka på paus för att jag ville bli påsatt. Jag som tänkte att vi skulle komma på andra tankar och sex brukar åstadkomma detta. Inte idag tydligen.
Så min mission för natten misslyckades kapitalt. Men han fick upp den iallafall, det var ju skönt, haha!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!