Tillbaka till bloggandet

Jag har varit borta från den här bloggen några dagar. Orsaken har varit enkel: jag har haft besök av en vän. Nu ska jag ta det lugnt och vila upp mig inför min resa i slutet av månaden, för jag är fullständigt mätt på närhet. Efter en sommar av mycket intimt umgänge är jag nu mätt, på gränsen till bristning och måste få ta det lugnt och hämta andan inför hösten.

Men tankarna ger sig inte. Två tankar som snurrat mycket de senaste dagarna är dels det här med att försöka att inte såra människor man tycker om (något som i min erfarenhet visat sig svårare än man kan tro, oavsett hur mycket man försöker) samt det här med gränser, regler och normer.

Dessa två tankar kommer i senare inlägg när jag har mer tid. Nu knackar verkligheten på dörren igen, och jag måste tyvärr möta den under resten av dagen.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Tillbaka till bloggandet

  1. dekanami

    Ska bli spännade att läsa dina tankar i ämnet att inte såra människor man tycker om. Och jämföra med mina egna färska erfarenheter. För knepigt är det. Utan tvekan. Vila på nu! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!