Sheila, två år

Så var den här, jubileumsdagen.
Att jag för två år sedan skrev mitt första inlägg här på klumpesnusk.se är för mig lite svårbegripligt. Tiden går sannerligen fort när man har roligt!

I mina inlägg har jag berört allt från flirtande och BDSM till svartsjuka och könssjukdomar. Jag har recenserat många trevliga produkter och öppnat mig själv i text likväl som på bild. Hållt i tävlingar (missa inte vinnaren i jubileumstävlingen!) och pratat strunt lika ofta som jag berört allvarliga ting.
Vi har varit på sanslösa äventyr tillsammans jag och Herrn, även jag på eget håll. Vi har påbörjat en svindlande resa inom BDSM och även många andra ting står på vår gemensamma önskelista inför framtiden.
Mycket har förändrats, det mesta till det bättre och jag trivs oerhört mycket bättre med mitt liv och mig själv idag jämfört med för två år sedan.
Det har varit en händelserik och fantastisk resa, vilken ni till stor del fått vara med på.

Många funderingar, på gott och ont. Vilka bara kommer att fortsätta utvecklas, formuleras och publiceras här på bloggen. Jag har trivts oerhört bra och det ska bli riktigt spännande att fortsätta stöta och blöta saker och ting med er läsare.

Hjärtligt tack för dessa två år, jag ser fram emot ännu ett, tillsammans med Klumpe och tillsammans med er!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sheila, två år

 1. Peaches

  Grattis på två-årsdagen! Jag hade faktiskt också två-årsjubileum nyligen men det gick alldeles obemärkt förbi. Jag glömde bort det på den stora dagen och sen iddes jag inte börja skriva om det efteråt.
  Men visst är det intressant hur mycket livet förändras på två år! Och roligt att ha en blogg att titta tillbaka i och se var man stod då. Även fast man inte har en blogg som är en dagbok, så kan man med hjälp av den minnas precis hur det var den där dagen då man skrev just det där inlägget.
  Grattis igen och hoppas det blir många år till framöver!

  Svara
 2. dekanami

  Grattis på tvåårsdagen! Som Peaches skriver måste det ju vara kul att kunna gå tillbaka och läsa om sig själv för 2 år sedan. Ibland önskar jag att jag fört en dagbok sedan jag blev skrivkunnig. Tänk vilken guldgruva att lära sig om sig själv och andra!

  På två år hinner det hända mycket. Tittar man tillbaka går det ofta att urskilja en linje fram till där man står i dag. Men det roliga är att man inte har en ANING om var man står om två år framåt.

  Ibland funderar jag på följande erbjudande: jag får läsa livets bok om mig själv 2 år framåt.

  Skulle jag vilja göra det? Skulle du vilja göra det?

  Svara
  1. Peaches

   Näj, klart man inte skulle vilja göra det!! Huu, vilken hemsk tanke. Det är ju en fascinerande och underbar sak med livet, att man inte vet var man kommer att vara i framtiden. Intressant är också att i efterhand kan man ofta se exakt vilka val man gjorde just för att hamna där, utan att då ha en aning om det.

   Jag bara gillar så jävla mycket att leva!

   Svara

Skriv en kommentar!