Sexnovell: Sommarjobbet

Jag har fantiserat om den nya tjejen på mitt jobb. Hon är en ung, vacker, nätt liten tjej med ett oskyldigt utseende. Jag har fantiserat om dina första dagar på jobbet. Om din vackra kropp…

Du går bredvid chefen med osäkra steg på väg bort min bil, du ser lite rädd och förvirrad och ut. Chefen presenterar oss för varandra och berättar att du är ny på jobbet och att jag de kommande veckorna kommer vara din handledare. Du ser blyg ut och tittar på mig under lugg. Chefen avslutar sitt långa tal med att säga till mig med allvarlig min att jag ska ta väl hand om dig och lära dig allt jag kan. Jag svarar lika allvarligt med blicken fäst på den unga tjej som tuggar på sin läpp att det kommer jag självklart göra.

Jag granskar dig och funderar över hur du fick det här jobbet. Det är ett stundtals tufft arbete och du är knappt 1,60 cm lång, smal, axellångt ljust hår uppsatt i en slarvig tofs… Du är klädd i ett par gula varselbyxor som jag måste säga passar dig alldeles utmärkt. Till det har du ett vitt tight linne. Jag ser att du inte har någon BH på dig vilket gör att dina mörkröda bröstvårtor skymtar under linnet. Men det som slår mig mest är dina stora klarblåa ögon och långa ögonfransar. Du är hårt sminkad för ett så pass fysiskt arbete, dina vackra ögon skulle komma mycket bättre till sin rätta utan så mycket smink tänker jag, för du har helt fantastiska ögon och tankarna skenar genast iväg till hur det skulle vara att få se dom ögonen, när du står på knä framför mig med min kuk långt ner i halsen och min hand i ditt hår när jag sakta munknullar dig.

Jag vaknar upp ur mina dagdrömmar och inser att ska vi få något gjort idag så måste vi sätta igång. Jag säger åt dig att hoppa in i bilen så ska vi åka ut till dom kommande veckornas arbetsplats. Du sätter dig försynt i framsätet på bilen med händerna knäppta i knäet.

Vi åker egentligen rakt ut i skogen, vi är på väg till ett kalhygge där vi ska spendera dagen med att sätta plant. Jag parkerar bilen på en liten parkering och säger åt dig att vi är framme. Du hoppar till men kliver snabbt ur bilen. Vi tar våra grejer ur bagaget och börjar gå ut mot hygget. Jag börjar förklara för dig hur vi ska göra. Du lyssnar uppmärksamt och tittar vaksamt så att du inte ska missa något. Du säger inte så mycket utöver enstaka frågor här och där… Jag vet inte om det beror på att jag är en bra handledare eller om det är för att du inte vågar fråga. Jag har svårt att hålla tankarna borta från din vackra kropp, samma kropp som jag skulle göra allt för att få smeka naken och utnyttja. Återigen får jag slå bort tankarna för att inte få ett praktstånd. Dagen börjar lida mot sitt slut och jag tycker du har varit duktig så jag säger att vi kan åka hem en stund tidigare. Du spricker upp i ett leende (dagens första) och ser nöjd ut. Jag mumlar något till svar och försöker undvika att titta på din fina rumpa när du springer bort mot bilen. Vi åker tillbaka under tystnad. Jag släpper av dig på parkeringen där du har din cykel, du kliver ur bilen, säger att vi ses imorgon och småspringer iväg bort mot cykeln.

Nästföljande dag är du tidig, du står redan och väntar på mig när jag rullar in på parkeringen med bilen. Jag sitter kvar i bilen en stund och studerar dig, jag har ägnat gårdagskvällen och delar av natten åt att fantisera om allt jag vill göra med dig. Hur jag vill se mina fingrar spela över din kropp för att få dig att njuta.

Jag öppnar bildörren och ropar till att det är dags att åka. Du rycker till och ser överraskad ut en stund men sansar dig snabbt och kommer småspringandes bort mot bilen. Du lägger dina grejer i bagageutrymmet och sätter dig lika tyst som igår i framsätet. Jag berättar att idag ska vi åka till ett annat ställe igår. Vi kör en stund och du sitter lika tyst som igår i bilen. Ibland kommer jag på dig med att ge mig små blickar, jag undrar vad du tänker på. Till slut kommer vi fram, du kliver ur bilen snabbt som bara den, öppnar bagageluckan, tar dina grejer och ställer dig sedan uppfodrande och tittar på mig. Jag frågar om du har bråttom någonstans när jag ser din blick och du slår genast ner blicken i marken och blir pionröd i ansiktet. Jag ler lite för mig själv samtidigt som jag tar ut mina saker och sedan smäller igen bagageluckan med en smäll. Området där vi under dagen ska sätta plant är ett mindre hygge som ligger omgiven av lummiga grönområden. Jag pekar åt vilket håll vi ska gå och säger att du ska ta täten och jag får en chans att studera din rumpa på närmare håll. Den är verkligen vacker. Jag gillar att se hur du blir varm av solen medan vi jobbar oss fram mot hygget. Vi sätter igång och jobbar var för sig, vi behöver inte säga så mycket. Du vet vad du ska göra och jag har fullt upp med att betrakta dig när du jobbar. Det är en varm sommardag och det blir varmt ute i skogen. Jag känner att det blir för varmt och drar av mig tröjan. Timmarna går i tysthetens tecken och jag ser att klockan närmar sig lunchtid vilket passar sig utmärkt. Jag har blivit rejält svettig av värmen och kåt av att studera dig och fantisera om vad jag vill göra med dig.

Jag upplyser dig om att vi ska gå tillbaka till bilen om en stund och äta lunch. Du mumlar något till svar som jag inte hör men jag gissar att det inte är en protest.

Vi går tillbaka till bilen under tystnad, vi tar med oss lunchen till ett område i närheten av bilen där det finns några stora björkar som ger välbehaglig skugga. Vi äter lunch i tystnad, jag ser att du svettas trots skuggan från björkarna och njuter lite av att ditt linne börjar bli genomskinligt av svettdropparna som rinner nerför halsen mot din byst.

Du avbryter mina bröstfunderingar och frågar vad jag stirrar på, jag blir lite ställd och vet inte vad jag ska svara så jag säger inget utan tittar bara på dig. Jag ser att du blir generad av min blick men jag vägrar släppa dig med blicken. Jag berättar efter en stund, med omsorg, några väl valda ord och en aning långsamt att jag tittar på dig. Att jag tittar på dina bröst som jag snart ser genom det vita tunna linnet. Jag berättar att jag tittar på dina vackra kropp som jag vill ägna timmar åt att lägra. Du ser först förskräckt ut men sen ser jag en glimt i dina ögon som inte går att ta miste på. Jag frågar om du är kåt. Du ser förvånad och fundersam ut, du biter dig hårt i läppen och vågar för första gången möta min blick med dina blåa stora rådjursögon. Du säger ingenting utan reser dig och går dom få stegen fram mot mig. Du ställer dig rakt framför mig, jag blir genast rak i ryggen och en aning nervös. Vad fan har jag gett mig in på?!

Du ställer dig bredbent och sätter dig sakta ner grensle över mig, du lägger armarna försiktigt om mig och bara tittar uppmanande på mig. Jag lägger händerna på dina höfter och drar dig närmare. Jag sätter ansiktet mot din hals och tar ett djupt andetag… Du lukar precis som jag föreställt mig – fantastiskt. Du lutar huvudet bakåt och blottar din hals. Jag böjer mig fram och börjar nafsa, från nederdelen av ditt öra till din axel fram mot bandet på linnet. Jag för tungspetsen över ditt nyckelben, du smakar sol och svett. Jag trycker min kropp lite hårdare mot din, jag märker att du gör samma sak samtidigt som du diskret gnider ditt underliv mot mig. Jag känner hur min kuk spänner mot byxtyget och längtar efter att återfå sin frihet… Jag lyfter upp dig med armarna under din rumpa, du håller armarna hårdare om mig och ser lite rädd ut. Jag tar med dig ut i solen, jag släpper ner dig, drar dig intill mig, lägger en arm om dig och med den andra smeker jag ditt hår samtidigt som jag kysser dig djupt. Jag hör hur du stönar och jag känner hur du trycker dig närmare mig. Jag sliter mig ifrån din underbara mun en stund, tar ett steg bakåt, drar av dig ditt linne. Du ligger nu halvnaken med slutna ögon framför mig och jag tänker inombords att du är något av det vackraste jag har sett. Jag böjer mig fram och sätter tänderna retsamt runt din högra bröstvårta, du stönar långt och jag drar lätt med tänderna. Du öppnar sakta ögonen och tittar på mig, dina vackra blåa ögon som ser på mig med en upphetsad blick.

Jag fortsätter bita i din bröstvårta och låter min hand krama hårt om det andra bröstet. Jag känner hur du trycker upp din höft mot mig och stönar lågt. Jag lägger mig ner över dig och börjar kyssa dig längs halsen samtidigt som jag fortsätter smeka med handen över ditt bröst. Du trycker underlivet hårt mot mig och du kan inte undgå att känna hur hård jag blivit. Jag kysser dig djupt och masserar dina fina små bröst. Du lägger armarna om mig och håller mig nära. Mina läppar fortsätter vandra ner över din hals, ner över din axel och landar slutligen mellan dina bröst, jag forsätter kyssa mig ner fram till byxlinningen. Jag knäpper upp dina byxor och du lyfter höfterna för att hjälpa mig att få av dig dom sista klädesplaggen. Du ligger naken framför mig på gräset, solen lyser och jag ser hur en sval sommarbris får dina bröstvårtor att stelna, jag kan inte låta bli att smeka mig själv utanpå byxorna vid synen av dig framför mig. Du fäster blicken stadigt i mina ögon och slickar dig försiktigt om läpparna. Min kuk bultar om möjligt ännu hårdare vid åsynen av dig liggandes naken framför mig med benen brett isär och armarna ut längs sidorna. Jag kommer tillbaka till verkligheten, böjer mig fram och placerar en fjäderlätt kyss över din navel.

Jag står på knä framför dig och studerar dig en stund innan jag böjer mig fram och nafsar lätt i dina bröstvårtor som har styvnat av den ljumma sommarbrisen, jag börjar få svårt att behärska mig men jag vill att det ska ta tid. Jag vill se dig njuta när mina händer och tunga fått dig riktigt våt och villig. Jag låter mina läppar fortsätta vandra ner mellan dina bröst, ner över din mage, jag placerar en rad fjäderlätta kyssar på ditt vänstra höftben, jag har mitt ansikte i höjd med ditt vackra kön.. Du är slätrakad så när på en liten ljus tofs som är snäppet mörkare än håret på ditt huvud. Jag lägger mig ner med ansiktet mellan dina vackra ben, jag andas tungt mot ditt kön och jag hör hur du stönar till vid känslan av min andedräkt. Jag lägger mina händer på varsin sida om din fitta, jag drar lätt isär dina blygdläppar och för tungspetsen mot din klitoris, du rycker till och stönar högt. Jag ler för mig själv och tittar upp mot dig när jag sakta börjar cirkulera med tungan runt din klitoris. Du stönar och försöker trycka höften närmar mitt ansikte men jag håller ett bestämt tag om dina höfter och trycker ner dig mot marken. Jag känner hur solen bränner på ryggen när jag ligger med ansiktet begravt i din vackra fitta…

Ett av mina finger glider sakta upp och ner i springan samtidigt som min tunga fortsätter massera din klitoris försiktigt. Du svarar fint tänker jag för mig själv. Jag låter mitt finger sakta glida in, du är trång och våt. Med min vänstra hand tar jag ett bestämt tag om din höft, min tunga fortsätter massera din klitoris hårdare och sedan låter jag tre fingrar på min högra hand glida in i din fitta hårt och bestämt. Du stönar och försöker rulla undan men jag trycker bestämt ner dig och fortsätter, min tunga och mina läppar fortsätter massera din klitoris samtidigt som mina fingrar smeker dig hårt. Jag tänker för mig själv att du allt är en liten kåtslyna… En vacker och upphetsande kåtslyna! Du blir plötsligt tyst och stilla. Sen känner jag hur du spänner hela kroppen i en båge, du skriker till samtidigt som du krampar runt mina fingrar. Min tunga fortsätter smeka din klitoris en stund medan din orgasm ebbar ut. Du ligger helt stilla och jag ligger med huvudet vilandes mot din höft. Jag funderar på om du har somnat, du andas tungt och jämnt.

Så känner jag hur du sätter dig upp och jag gör lika så. Du sitter i gräset, med solen i ryggen och benen brett isär. Jag känner hur mitt stånd åter gör sig påmint. Jag tar tag i din hand och lägger den över mitt stånd. Du börjar försiktigt klämma lite genom byxorna samtidigt som du tittar blygt på mig. Jag tar dig i handen och drar upp oss båda så att vi står mitt emot varandra. Jag knäpper upp mina byxor och kliver ur dom och känner mig nöjd med beslutet att lämna underkläderna hemma idag. Jag säger åt dig att du ska stå på knä framför mig, du tvekar lite men jag lägger bestämt handen på din axel och trycker ner dig så du står på knä med munnen i höjd med min kuk. Jag fattar tag om min kuk, runkar den sakta, tittar på dig när du står på knä, naken framför mig. Du särar lätt på benen när du ser att jag tittar och för ner en hand mellan dina lår och börjar smeka dig själv. Jag ser att du spärrar upp dina ögon och fäster blicken bedjande i min. Jag ställer mig lite närmare, säger åt dig att gapa stort samtidigt som jag flyttar min hand från din axel till baksidan av ditt huvud. Jag trasslar in mina fingrar i ditt hår samtidigt som jag trycker in kuk i din mun. Jag vill inget hellre än att munknulla din vackra lilla mun riktigt hårt men jag bestämmer mig för att behärska mig och börjar långsamt och jag för inte in kuken hela vägen. Du smeker din klitoris intensivare och jag hör hur du stönar och stretar emot lite när jag för kuken längre och hårdare in i din mun. Jag håller hårdare om ditt hår, drar ditt huvud lite bakåt så jag får en bättre vinkel, du sätter båda händerna mot mina lår och försöker trycka bort mig.

Det resulterar bara i att jag får ett belåtet leende på läpparna och fortsätter att dra min kuk in och ut ur mellan dina vackra läppar. Det rinner saliv ner för din haka och ner mot dina bröst, dina ögon tåras och jag hör hur du stönar långt nere i halsen varje gång jag tycker in kuken hela vägen ner i din hals. Synen av dig naken på knä med saliven rinnandes ner för din solvarma kropp och min kuk mellan dina mjuka läppar håller på att bli för mycket så jag bestämmer mig för att behärska mig och drar mig ur din mun, jag släpper ditt hår och du tar bort händerna från mina lår och försöker torka bort tårarna och saliven som runnit i ditt ansikte. Jag för åter min hand mot min kuk och runkar sakta till åsynen av dig fortfarande på knä. Jag ser att sminket runt dina ögon har runnit av alla tårar. Du är vackrare än någonsin tänker jag. Jag säger med ens åt dig att lägga dig ner på rygg, du tvekar och jag är inte sen att reagera. En lätt örfil träffar din kind, du ser först chockad ut och sen ser det ut som att du ska börja gråta. Jag undrar i mitt stilla sinne om jag har gått för långt. Jag slår bort tanken och upprepar min order om att du ska lägga dig ner på rygg. Den här gången tvekar du inte men du lägger dig ner väldigt långsamt och håller benen tätt samman. Jag går ner på knä, tar tag i dina knän, kysser varje knäskål ömt ett par gånger och jag känner hur musklerna i dina ben slappnar av lite. Jag för in mina händer mellan dina lår och bänder försiktigt isär dina ben. Jag ställer mig på knä så pass nära att min kuk nosar på din fitta. Jag lägger mina händer på din höfter för att sen stanna upp och beundra dig.

Du blundar för att inte bli bländad av solen, håret är rufsigt, ditt ansikte är nedkletat av tårar och smink, din högra kind är lite rödare än den andra efter min örfil. Jag känner hur det bultar i kuken och hur mycket jag längtar efter att äntligen få lägra din kåta fitta. Jag kan se hur svullna dina blygdläppar är och hur mycket fittsafter det har runnit ur din fitta. Med bestämda händer greppar jag dina höfter och trycker dig mot mig så att min kuk bit för bit försvinner in i dig. Du öppnar munnen men säger inte ett ljud, när jag har begravt hela min kuk i din fitta öppnar du ögonen och stönar tyst. Jag står alldeles stilla en stund, förundras över hur lätt min kuk gled in i din trånga, sköna fitta. Jag behåller mitt hårda grepp om dina höfter och flyttar mig en smula bakåt för att lättare komma åt att stöta in och ut ur din fitta. Jag börjar långsamt föra min numera riktigt hårda kuk in och ut ur din våta fitta. Jag känner hur du kniper hårt runt min kuk och jag hör du stönar. Jag släpper taget om dina höfter, lägger mig ner över dig, du vänder hastigt på ansiktet så jag får din aningen rödare kind mot mitt ansikte. Jag saktar ner på takten och knullar dig långsamt men bestämt samtidigt som jag tar min hand och vänder ditt ansikte mot mig. Jag placerar en öm kyss på din nästipp, du kniper envist ihop ögonen och jag blir lite irriterad. Jag förflyttar min hand och tar ett bestämt tag om din haka och trycker mina läppar hårt mot dina samtidigt som trycker in min kuk både hårt och bestämt. Du är inte beredd, öppnar snabbt ögonen och stönar högt. Jag ler lite för mig själv. Jag känner hur du sakta försöker föra ner en hand mot din fitta, jag förflyttar mig så att du lättare kommer åt. Du smeker försiktigt din klitoris samtidigt som jag pumpar din fitta hårdare. Jag begraver huvudet i din axel och stönar. Jag älskar känslan av dina fingrar som smeker dig, hur dina fittmuskler masserar min kuk och jag känner att jag kommer snart inte kunna hålla mig. Jag biter din axel hårt och hör hur dina stön blir högre och högre. Plötsligt blir du tyst för att nästa sekund skrika högt, jag känner hur din fitta drar ihop sig runt min kuk och jag biter hårdare i din axel. Jag pressar min kuk ännu längre in i fittan, jag ställer mig upp på knä, trycker isär dina ben och knullar dig ut och in snabbt ett par gånger innan jag känner att jag inte kan hålla mig längre.

Det är en förlösande känsla när jag äntligen får spruta långt inne i dig.. Din fitta kramar försiktigt om min kuk innan jag trött av ansträngningen faller ner över dig, begraver ansiktet i din hals och andas in din doft medan jag känner hur jag slaknar och till sist glider ur dig. Du smeker mig försiktigt över håret, jag frågar tyst om jag är för tung och du svarar att jag gärna får ligga kvar. Jag inser att jag nog ändå är för tung och lägger mig så att jag min tyngd vilar på min ena arm och armbåge, med min fria hand smeker jag dig över kinden för att sedan böja mig fram och försiktigt kyssa dig. Du besvarar intensivt min kyss och suckar tungt för att sedan böja dig fram och viska i mitt öra ”en gång till?”

(Författad av ”Citronen” för Klumpesnusk.se)

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Sexnovell: Sommarjobbet

 1. Kalle (the original)

  Denna var väl knappast författad för klumpenusk.se då jag redan läst mer eller mindre exakt samma novell för flera år sedan…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Såvitt jag vet är den original och ej publicerad nån annanstans (jag har haft förmånen att få viss insyn i skapandet av den här novellen) men det är rätt vanliga teman i den och säkert saker som förekommer även i andra sexnoveller och som gör att man kan känna igen bitar.

   Jag tycker varken det gör den bättre eller sämre – alla som skapar kreativt blir påverkade av annat, såväl som att man mer eller mindre öppet lånar av tidigare verk. Sexnoveller är definitivt inget undantag.

   Svara
 2. Kalle (the original)

  Inget sagt om kvaliteten på den. Men tycker det är dåligt att få det framstå som det är originellt nyskrivet när det inte är. Om det är så att Citronen dammat av något gammalt så kunde man ju skrivit det.

  Men nu framställs det som det är nykomponerat. Minst 80% (förmodligen 95+) av hela texten är jag säker på att jag läst för ett gäng år sedan. Vissa detaljer som sticker ut är ju ganska lätta att minnas. Det är väl just detta jag har problem med.

  Kvaliteten överskuggas av faktumet man vet att något inte stämmer. Gammalt eller plagiat spelar ingen roll det är väl mest frånvaron av sanningen som sticker i ögonen på mig.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Som sagt, såvitt jag vet är det nyskrivet. Jag har i min ägo en tidig version som utspelar sig under andra former, så jag har svårt att se det som ett plagiat.

   Om Citronen vill svara på din kritik välkomnar jag det. Men jag säger också att tills du kan producera detta original som du påstod dig läsa för ”ett gäng år sedan” så är det du säger bara indicier och hörsägen. Att komma med anklagelser är lätt, att faktiskt ha kött på benen är svårare. Om du kan hitta originalet igen låter vi helt enkelt läsarna själva avgöra, och upp tills det (högst eventuellt) händer betraktar jag dina åsikter som obekräftad hörsägen.

   Svara
 3. Citronen

  Hej!

  Jag har skrivit novellen… All by my self. Självklart har den inspirerats av människor, texter, sexnoveller och mina fantasier. Jag blir lite ledsen när jag lagt ner så pass mycket tid (också tillsammans med Klumpesnusk) för att få novellen dit jag vill.

  Jag skulle precis som Klumpesnusk också vill – tycka det kändes bra om du kunde visa på originalet. Det känns annars som kritik som solkar ner ett verk jag är väldigt stolt över och det känns inte rättvist.

  Du ägnar dig lite åt att säga ”A men inte B”, vilket gör mig besviken och lite ledsen faktiskt.

  Så tills dess du kan påvisa originalet (vilket du kan mejla till klumpesnusk, du vet säkert var kontaktuppgifterna finns) kommer jag precis som ägaren av den här finfina bloggen att betratka dina åsikter som obekräftad hörsägen.

  Jag ser fram emot att läsa ”originalet” till min för mig mycket kära sexnovell!

  /Citronen

  Svara
 4. Elin S.

  Min guru i skrivandets konst Stephen King, säger så här: ”Ett (sådant= Bradbury, Caine, Lovecraft) stilistiskt hopkok är en nödvändig fas under utvecklandet av en egen stil, men den kan aldrig springa fram ur ett vakuum. Du måste läsa vitt och brett –”
  Kort sagt: för att kunna författa ska man läsa så mycket man kan. En fas är att härma, och i det här fallet, alltså en sexnovell, blir det lite av själva bygget att skriva i en stil man känner till.
  Alltså:
  1. omedvetet skriver man i den stil man tagit till sig när man läst andra,
  2. lägger till egna fantasier -säkert 99% av alla så kallade sexnoveller är egna fantasier med lite miljöpåbyggnad, ungefär som porrfilmer, de är sällan något självupplevt.
  Problemet tror jag är att man staplar så mycket klyschor på varandra att varje sexnovell utan en originell historia liknar alla andra: smaska på med så mycket kukfittastönasprutasväljaknulla och helst 10 knull på raken, i de vanligaste porrfilmsställningarna…
  Det är därför Kalle upplever att han har läst denna originaltext förut – för hur mycket kan man variera beskrivningar av mänskligt sex? (Våra kusiner dvärgchimpanserna har en betydligt smalare repertoar..)

  Själv har jag börjat fundera på hur romersk porr såg ut (målningar är bevarade), grekisk… ja ända tillbaka till kilskriftens dagar (Hmm, kan man skriva om sex med kilskrift? Äh, man ägnade sig nog åt att pippa istället… 😉

  Svara

Skriv en kommentar!