Recension: LELO Mona

Jag har tack vare Intimera fått äran att recensera en till LELO-produkt. Jag har denna gång testat LELO Mona.

Mona kommer i en lyxig ask, som alla LELOs produkter. Med följer även en laddare, en svart satinpåse och en liten instruktionsbok/garantibevis. Den är snygg, fräsch och ligger bra i handen. Just Mona säljs som en g-punktsstav, och efter att jag tränat mig med mina LELO Luna Beads så kommer mina fontänorgasmer allt oftare, och då speciellt med g-punktsstavar. Därför var jag extra spänd på just Mona.

Något som jag tycker är väldigt bra med LELOs produkter är att de är uppladdningsbara. Du behöver aldrig börja med att undersöka vilka batterier som behövs, eller komma ihåg att köpa. Miljön är också viktig. Jag har mött alldeles för många stavar som slukar batterier bara jag tittat åt deras håll och det här är ett mycket skönt undantag.

Mona har sex stycken vibrationslägen och du styr staven med de fyra knapparna vid roten. Det finns en plus och en minusknapp som styr speeden och i och med det även styrkan som man också kan kalla den. Sedan har du två knappar, upp och ner, som styr vilket vibrationsläge du vill använda. Stänger av hela apparaten gör du på minusknappen. Som alla LELOs produkter har du reseläget där du håller in plus och minus samtidigt i några sekunder för att låsa knapparna och därmed inte råka ut för några missöden på resan. Den är dessutom otroligt tystgående. Det som hörs är snarare jag som njuter.

Så funkar den? Ja, den är gudomlig och jag har just nu en nyförälskelse gentemot den. Det är jag och Mona mot världen. Jag är just nu inne i en mycket stressig period och har inte mycket tid till det jag helst vill göra och jag är inte heller särskilt kåt. Men då min kåthet överraskat mig har Mona funnits där för mig, som en bra stav ska göra. Hon tar mig till vidunderliga höjder. Då jag haft ett par besvikelser vad gäller leksaker så känns det härligt att fått testa något så bra! Som jag skrev i min recension av Slick Chick’en så är jag beredd att betala för bra leksaker och detta bekräftar LELO gång på gång att det är värt.

LELO Mona får fem av fem. Jag borde kanske ta hänsyn till priset (989 kronor) och sätta en 4a, men det känns inte rätt på en annars så klockren stav.

Plus:
+ Snygg
+ Fräsch
+ Smakfull och stilren förpackning
+ Många program/vibrationslägen
+ Uppladdningsbar och miljövänlig
+ Lätt att hålla ren
+ Otroligt tystgående

Minus:
– Dyr

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Vill du bli ägare till din egen Mona? Beställ den hos Intimera, och glöm inte bort att ange rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din beställning oavsett storlek!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: LELO Mona

Skriv en kommentar!