Punkten bakom pungen

Jag gillar att duscha. Det spelar ingen roll om jag är själv eller med sällskap. Duschen är inte bara ett sätt att bli ren, utan även att koppla av och låta tankarna flyga fritt. Som jag skrivit tidigare får jag ofta bra idéer i duschen.

Jag är dessutom kille, och det betyder att förutom en kuk så är jag även utrustad med en pung. På mig, i likhet med många andra killar, sitter det en känslig liten punkt bakom pungen. Den är lite knepig att stimulera sexuellt, man kan smeka den och antingen så blir det skönt eller (mer troligt) så händer absolut ingenting alls. Jag vet dock att den finns där, för det finns en sak som den ofelbart reagerar på.

Den saken är varmt vatten. Eller ja, hett vatten.

Det är oerhört skönt att spola hett vatten på området bakom min pung. Det är inte ovanligt att jag kommer ur duschen och känner mig som om min kuk är rödglödgad pga att den spolats i stora mängder hett vatten. Känslan är inte heller en sån här rusande känsla, som mina orgasmer, utan känns mer som om någon petar på varenda nervände mellan min mage och mina fötter.

Så även idag. Men idag infann sig frågan, hur många andra killar njuter av samma upplevelse? Skriv en kommentar och berätta!

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Punkten bakom pungen

 1. mitt hjärta i dina händer

  Har inte testat vattnet, men är otroligt känslig på samma område. Dock har jag lätt för att bli stimulerad sexuellt där. Det krävs inte så mycket, smekningar, tunga, you name it. Kanske får testa varmvattnet 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jodå, perineum är det vetenskapliga namnet och det är en välkänd erogen zon hos de flesta män. De flesta, inte alla.

   I mitt specifika fall funkar hett vatten väldigt bra på just den punkten, därav mitt inlägg 🙂

   Svara
 2. Porrtrollet

  Jag hade en lekkamrat som absolut älskade när jag använde tungan där. Jag antar att dom flesta njuter av det även om jag inte haft chansen att pröva på varje kille jag lekt med 🙂

  Svara
 3. Oskar

  Hellyeah! Jag har sedan några dagar upptäktvglädjen av hett vatten bakom pungen ! Men man ska akta sig för att ha för varmt. Jag försökte kolla vart gränsen gick och lyckades tappa en hel del hud på kuppen.

  Svara
 4. arthur

  …också känd som en punkt som gillar rätt hårt tryck o roterande stimulans i samband med skön runkning/avsugning av kuken speciellt när det närmar sig 😉

  (alternativ till prostata massage för det som inte gillar anala lekar)

  Svara
 5. Per

  Helt underbart skönt, Spola konstant varmt vatten och sedan tillfälliga korta kraftiga temperaturhöjningar. Man ”lyfter” och hela paketet växer!
  Fler tips ?

  Svara

Skriv en kommentar!