Kvinnorumpor

Kvinnokroppen är fantastisk. Det är ingen nyhet för någon av mina läsare att jag älskar den kvinnliga kroppen. Det som dock aldrig upphör att fascinera mig är detaljnivån man kan studera på en naken kvinna.

För om man ser helheten så är det en tavla. En vacker, sensuell, erotisk tavla av kvinnlighet. Man ser formerna, helheten, magiska mönster. Man ser översikten. Men när man kliver närmare och studerar detaljerna, då blir det konstverk inuti konstverket. Ju närmare man kliver och ser detaljer, desto mer blir det mindre konstverk inuti det större konstverket. Kvinnokroppen är som en magisk tavla, en fraktalskönhet som man kan dyka in i och skåda djupare och djupare.

Jag älskar helheten och jag älskar detaljerna. När det kommer upp en fråga om vilken del av kvinnokroppen som är min favorit så brukar svaret ofta bli ”hela”. För jag har ingen favoritdel. Hela kvinnokroppen är fantastiskt vacker, men även när man tittar på delarna var för sig så är delarna i sin tur lika vackra.

Alltför ofta upplever jag att vi glömmer bort resten av kvinnokroppen till förmån för det som jag kallar för ”den klassiska trippeln”. Trippeln består av de tre vanligaste delarna som åtrås: bröst, rumpa och fitta.

Men kvinnokroppen är ju så otroligt mycket mer än bara de tre delarna, även om de tre delarna givetvis är superfina. Men man får inte glömma bort en underbar mage, mjuka lår, fötter som älskar att bli masserade. En elegant och graciös nacke som behöver bli pussad på. Axlar och skuldror med mjuka linjer som får mig att tänka på sanddyner i en arabisk öken. Den där mycket speciella punkten precis i svanken, ovanför rumpan men nedanför ryggen. Vinkeln som uppstår i armhålan när hon håller händerna bakom huvudet.

Ja, listan är nästan oändlig.

Men idag handlar mitt inlägg faktiskt om just rumpan. Jag har tänkt på rumpor under hela förmiddagen. Tänkt på alla de fina rumpor jag har fått bekanta mig med. Jag minns Js runda stjärt, formad som två honungsmeloner. Jag minns Kones rumpa. Jag har beundrat Sheilas rödsmiskade rumpa. Jag tänker på Mollies stjärt, så underbar att smeka. Jag tänker på Leeks ljuvliga rumpa. Jag minns alla de rumpor jag sett och smekt, de rumpor som i den här bloggen kommer att förbli namnlösa men som i mitt minne tillhör kvinnor jag älskade i det förflutna.

Emellanåt stöter jag på kvinnor som beklagar sig över sin ”stora” rumpa. Varje gång det händer förundras jag i mitt stilla sinne över varför man skulle tycka illa om att ha en så fin rumpa. Var stolt över hur den ser ut istället!

Är du som kvinna stolt över din rumpa? Hur ser den ut? Är du tillräckligt med exhibitionist för att visa upp den här för alla läsarna? Skicka in en bild på den!

Som avslutning får ni en fin rumpa jag hittade nånstans på detta vida, vilda nät.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Kvinnorumpor

 1. Tessi

  Jag gillar min rumpa, den är helt OK!^^ Önskar dock att den var lite kurvigare, lite mer volym i den så att säga. Men över lag är jag nöjd^^

  Svara
 2. Elin S.

  Inget fel på en manlig rumpa heller… skön att klämma på, hålla om, klappa… och en mansrumpa kan vara så sexig att… ojojoj… 🙂

  Svara
 3. pussy*power

  Rumpor är härliga! Och tänk att det är just det den professionella fotografen var ute efter när jag fotade sist! Så jag hoppas det blir en fin utställning med rumpor framöver!

  Svara
 4. mitt hjärta i dina händer

  Jag kan inte förstå hur så många kvinnor verkar tro att män tycker om små rumpor bättre. Känns som om idealet för många kvinnor är att ha en liten pojkrumpa. Jag älskar fylliga runda rumpor och kan inte sluta fascineras av dessa!

  Svara
 5. Elin S.

  Men VAR är alla rumpor??? Sitter ni på dem fortfarande tjejer??? Jag vill se rumpor! rumpor, rumpor!! Nu!! 😀
  Det behövs bara en kamera med självutlösning eller en snäll vän/partner…. (att använda spegel är lite knepigt, om man inte är lagd åt det orm-människoliknande hållet…)
  Fram med kamerorna tjejer! (Om ni bor i Stockholmstrakten kan jag föreviga era denna så ädla kroppsdel, för er räkning.) 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!