Inte riktigt som det var tänkt

Det händer saker här, saker vi är helhjärtat delaktiga i och saker vi önskat att vi inte var delaktiga i alls, men inget av det kan jag blotta på bloggen. Mest händer det saker vi uppskattar, bland annat i helgen, ett äventyr med helt nya ting som vi både vårdar ömt och har lärt oss av. Men jag kan inte skriva om det, just för att jag vill visa den respekten och kanske känns det lite som en skör tråd. Det är för viktigt för mig att det känns bra och kanske sker igen, fast med annan tappning, så jag håller det för mig själv en stund till.

Annars är jag väldigt öppen här på bloggen. Både framsidan, baksidan och insidan har jag blottat här. Så jag känner mig aningen handikappad just nu, när allt som sker har med detta nya och speciella att göra.

Dagarna går förbi och jag sitter med ett anteckningsdokument framför mig på datorn, klumpesnusk.se bakom och allt jag kan komma på att skriva är några korta för att inte säga helt osammanhängande meningar som inte egentligen hör ihop.
När jag är nere i en svacka så skriver jag som mest, för att tömma innan det kokar över av tankar och funderingar. Men kan det vara så att det nu är stiltje för att jag befinner mig i något som är raka motsatsen?

Det jag däremot kan kommentera är att det är höst och sommarens planering blev inte riktigt som vi tänkt. Vi hade bland annat tänkt besöka ett nakenbad, en strippklubb, ha utomhussex i massor och kanske även lite dogging. Vi hade också planer på att träffa Hanna och Tom för en lite mer intim stund, då vi inte träffat dem för sådant tillsammans sedan april, förutom jag som var hos dem en natt i slutet på maj. Men att få ihop fyra personers schema är oerhört mycket svårare än man kan tro. Så det har tyvärr fått läggas på is på obestämd framtid.
En del utomhus hann vi med när vi var på minisemester och blev bortskämda med barnvakt kvällstid när barnen somnat. Då hamnade vi i bilen, på motorhuven och vid hamnen på en bänk. Den helgen ligger varmt och fint i minnet nu inför höstens kompakta mörker.
Vi har däremot varit en del på The Mansion, vilket inte var planerat som så i våras, men som blev en underbar bonus under sommarmånaderna. Jag ser fram emot fler kvällar bland alla härliga människor där.
Mycket varför det är så trivsamt där är sammanvävt lite med Klumpes komplex-fråga. På frågeställningen om vad jag har komplex med på min kropp svarade jag mer än en sak, vilket är mycket med sanningen överensstämmande. På TM spelar detta inte lika stor roll. Det är inte lika viktigt att dölja celluliterna på låren och rumpan, jag har stått ett par gånger för allmän beskådan med de delarna fullt synliga, medan Herrn och/eller någon annan har ”tagit hand om mig”. Vilket är en otroligt skön lättnad för mig som annars är väldigt nedstämd över mitt utseende stundvis. Där är jag inte lika brydd, jag känner mig mer jämställd och stundvis nästan vacker. En mycket positiv och stärkande sommar med andra ord, vilket var precis vad jag behövde. Så att vi inte var på något nakenbad eller provade på dogging gör inte lika mycket, summan av lasten är konstant och huvudsaken är att vi är nöjda, både jag och Herrn.

Är ni nöjda med er sommar? Blev det som ni tänkt er?

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Inte riktigt som det var tänkt

 1. uandme/Man

  Våran sommmar vart väl så där började helt galet med flyt problem på nya adressen flytt igen till nyadressen sen så har allt vart toppen. Mycket tack vare er och den gemenskapen man känner med pervona här. Nu ser vi framåt för nya äventyr erotiska resor både mentalt och fysiskt. Tänja gränser, leva ut fantasier. Hitta på mer bus.

  Stort tack för att ni med öppna armar välkomnade oss till denna del av sverige, det är oerhört uppskattat, och nått vi båda värnar om.

  /Mannen

  Svara
 2. uandme/Man

  Håller med mannen till fullo J
  Hela detta år har varit väldigt turbulent, många nedgångar och känslan av att ha hamnat i en elak rävsax.
  Tack vare nya kontakter i och med flytten söderöver gjorde att man började känna sig mer positiv och glad igen.
  Nu efter sista flytten blev gjord känns det helt underbart att ha funnit såna vänner som er.
  Ni tog emot oss med öppen famn, känns så skönt att från första stund bara kunna komma som man är och vara den man är utan att behöva göra sig till.
  Sedan att kunna hitta på nya tokigheter på alla plan anser jag enbart vara en bonus.
  Ni är fantastiska människor som står oss båda varmt om hjärtat vågar jag nog säga från oss båda.
  Tack för att ni berikar våra liv .
  /frun

  Svara

Skriv en kommentar!