Ingen resa till Göteborg

Det var meningen att jag om mindre än en vecka skulle åka och hälsa på kära Mollie. Den resan kommer inte att hända, pga att hon känner sig stressad, splittrad och rent allmänt är deppig. Oroa er inte, det är inga problem mellan henne och mig, utan är bara en dålig period då verkligheten är för jobbig.

Men visst känns det väldigt tråkigt. Jag såg fram emot den här resan, i första hand för att få se henne igen men även att få se Göteborg, en stad jag varit i tre gånger men aldrig sett nånting av.

Nu får planerna bli andra istället. Mollie ska hämta sig, återfå balansen igen och sedan kommer hon upp och hälsar på mig. Gärna lagom tills snön har kommit, så vi kan sitta utomhus i minusgrader och dricka varm choklad.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Ingen resa till Göteborg

Skriv en kommentar!