Det tränger på

Hos oss har det hänt väldigt mycket nu på senaste tiden, vilket gjort att det mesta inom sexväg har fått ligga och gro lite grann. Detta retar mig till vansinne, jag har inget tålamod och även om jag är upptagen med allt det andra precis som Herrn så fattar tydligen inte den primitiva delen av min hjärna att kåthet och pervositeter kanske borde vänta lite. Nej sådan är bevisligen inte jag och det är oerhört problematiskt att gå omkring såhär.
Det positiva är att många nya fantasier har fått fäste och tid att utarbetas. För att inte tala om att när snusket väl sker igen är det tio gånger mer uppskattat.

Men detta får mig att fundera lite mer, tänkare som jag är. När går detta till överdrift?
Jag tänker på sex, skriver om det både här och i min bok. Fantiserar och är frustrerad. Igår när jag gick och lade mig på natten var jag tvungen att gå upp en stund och göra något annat för att jag var alldeles för kåt.
Under min uppväxt använde sig killarna av uttrycket ”blueballs” när de inte fick knulla på länge. Finns det samma för kvinnor är det vad jag har! Men då jag har tålamod noll som sagt och är sugen jämt, så inträder detta tillstånd mycket snabbare för mig. Redan efter någon dag börjar det klia i fingrarna och fantasierna är igång. När en vecka gått har jag nästan ont och är bombsäker på att Herrn finner mig oattraktiv då han inte lindrat min vånda.
Fast, jag har ju inte gjort något åt det själv, det vill säga att jag inte tagit för mig och släpat in Herrn i sovrummet. Det är dock av respekt för hans fullspäckade schema och trötthet. Att onanera i detta tillstånd gör saken i det närmaste värre då det är mycket mer än en orgasm jag behöver. Då är jag onekligen fast på ruta ett.
Oftast är det samlag med penetrering jag behöver, jag är beroende av att han sätter på mig med andra ord. Nu är det dock ännu mer jag vill ha, jag vill att han ska piska mig, beordra mig, ta tag i mig och jag vill vara öm och fin dagen efter! Med inslag av penetrering då såklart.

Hur gör jag då när detta av utomstående skäl i vardagen inte är möjligt? Jag skrev på skoj till en vän att om jag vore atlet skulle jag ha sprungit ett par mil för att bli av med det värsta, men när jag såg mig i spegeln senast för en liten stund sedan och fortfarande var en udda version av en fluffig köttbulle så är detta alltså inte ett alternativ. Ta en shoppingtur (vilket enligt hörsägen ska fungera på kvinnor) blir inte så lyckad då vi har räkningar att betala nästa månad också.
Hur/vad brukar ni göra när det tränger på?
Funderar dock på om jag inte ska ta med mig en syremask och ett ambulansteam för en 1500 meters springtur på elljusspåret!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Det tränger på

 1. dekanami

  Det låter som psykisk dominans och kontroll på ganska hög nivå i mina öron. Du kanske undermedvetet lägger över kontrollen av din sexualitet till honom? Om du gör det är det bara att gratulera. Som du skriver blir upplevelsen av närhet när det väl inträffar så otroligt mycket starkare.
  Hur du ska lindra din kåthet? Tyvärr finns det inget sätt vad jag vet…haha….ett starkt psyke samt fokusera på allt UTOM sex…fixa saker hemma…göra ärenden man skjutit upp….diska…tvätta…superstäda…
  Enligt min erfarenhet är kvällarna och mornarna den ”värsta” perioden…ha ha
  Lycka till idag och njut av att du går runt och är kåt…det är faktiskt en underbar känsla…:-)

  Svara

Skriv en kommentar!