Dagens bilder: ren och skär porr

Jag har en del tankar som snurrar runt i huvudet, men de är långt ifrån redo att börja skrivas ner. Jag har försökt några gånger i helgen, men orden på skärmen blir inte de som jag hoppas på, och det betyder att tankarna måste få jäsa vidare i sin egen takt.

Därför ger jag er två porrbilder. I vanliga fall gillar jag att välja ut mer erotiska bilder för Dagens Bild, men idag kände jag att jag ville ge er två porrbilder. De ingick i en serie med 16 bilder, men det var bara de här två som riktigt funkade tyckte jag. Det finns ingen erotik i de här bilderna, inte ens den minsta konstnärliga ambitionen. Det här är porr, det är meningen att du som åskådare ska bli kåt och upphetsad, och jag hoppas att ni blir det!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bilder: ren och skär porr

  1. Elin S.

    Det finns en outtalad mall för vad som är ett sexigt eller ”porrigt uttryck hos en kvinna, och då speciellt hennes ansiktsuttryck.

    För män finns inte samma mall, utom möjligen i bögporr – men det blir ändå inte direkt samma: en man som slickar läpparna, kollar in i kameran med ett finger i munnen känns bara löjligt, eller hur? (För att inte tala om en man sugande på en klubba…) ;

    Svara

Skriv en kommentar!