Dagens bild: en röd rumpa (100901)

Den här bilden ägnar jag åt alla kvinnor och män som gillar en röd kvinnorumpa, men i första hand tillägnar jag den åt Sheila, Mollie och Leek!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Dagens bild: en röd rumpa (100901)

 1. Apan

  Haha! Ser ut som en pung som hänger ner där bak. Hmm? eller är det en kille på bilden?

  Svara
 2. Anna

  Oj vilken fin bild är själv en medel åldes fru .Som nu mellan varven får möjlighet att njuta av smisk .Min man vet inget ! Jag har en man i en stad som jag besöker ret hoffta i mitt jobb .När jag besöker dena stad bor jag hos dena man dels spar jag in hottel kostnaden och så sliper jag en tråkig natt på ett hottel rum .Dena man har verkligen berikat mitt liv och fått mig att för stå att sex är mycket mer en ut och in som min man endast vill .När jag vett att jag skall åka till dena stad pirar det härligt i min kropp för jag vet att våra möten är aldrig licka altid blir det något fräckt och lite översknig.Måna kramar Anna

  Svara
 3. lena björk welib

  i min värld är sex ngt som bara involverar de som utövar denna aktivitet har jävliga problem att finna intresse i andra människors kopulerande/nakna rövar hur fan är ni funtade? kom in på denna sida när jag letade på babianer! hänger ni i träd o knullar jävla äckel! pittstim!!!!

  Svara

Skriv en kommentar!