Bloggtips: Sexrevolutionen

Som jag ofta nämnt förut är jag i princip alltid på jakt efter nya, bra sexbloggar att följa. Därför är jag en mycket trogen stamkund hos Lustbloggar, och kikar alltid på nya bloggar som lagts till. Tyvärr är det inte särskilt många nya bloggar som fångar min uppmärksamhet, och det är ännu färre bloggar som verkligen griper tag i mig med en gång.

Det finns dock undantag, vilket är trevligt. Idag kikade jag in på Lustbloggar och såg tre nya bloggar. Två av dem viftade jag bort men en av dem fastnade jag i totalt. Den heter ”Sexrevolutionen” och den är dagens bloggtips.

Läs den, och om ni gillar den, betygsätt den på Lustbloggar. Själv ser jag fram emot fortsatta skriverier där!

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Bloggtips: Sexrevolutionen

 1. Afrodisiak

  Jag tackar ödmjukast, det är en ära! Jag är relativt ny så det känns fantastiskt att få respons och hitta andra att inspireras av som denna blogg.

  Svara
 2. A

  Hej!

  Jag har en kommentar som inte alls rör det här inlägget men jag hoppades att det kanske kunde inspirera ett inlägg för jag är så nyfiken på hur det ligger till egentligen! Jag snubblade över den här frågan hos DN:s frågespalt om relationer: http://www.dn.se/blogg/fragainsidan/2010/09/21/min-pojkvan-tanker-pa-andra-nar-vi-har-sex-8114

  Det jag verkligen tyckte var intressant med detta var läsarnas kommentarer, nästan alla säger att det är normalt och till och med VANLIGAST att fantisera om andra än den man har sex med när man har sex och att det är något man får vänja sig vid som sexpartner. Är detta verkligen sant? Jag har själv så otroligt svårt att tänka mig in i hur man skulle kunna tänka på något eller någon annan när man har sex även om jag vet att folk ofta fantiserar. Men om någon annan dessutom!? Varför har de då inte sex med den de fantiserar om istället, för sin egen skull menar jag? Själv TÄNKER jag ju ingenting när jag har sex, mer än typ i bilder och enstaviga ord som skulle kunna beskriva vad som pågår. Det skulle vara jättespännande med en mer nyanserad diskussion om detta än vad som återfinns i DNs kommentarsfält.

  Svara
 3. Peaches

  Jag tycker det var ytterst märkliga kommentarer. Att man inte fantiserar om sin partner när man onanerar är ju inget konstigt, då får man låta fantasierna flöda fritt och tänka på vad man vill, men när man har sex ska man väl vara närvarande i ögonblicket? Har man så tråkigt sex eller är man så oattraherad av sin partner att man måste tänka på andra så är det ju nåt fel, tycker jag.

  Nu fastnade det här förstås i skallen och jag börjar oroa mig för att J är en sån som fantiserar om andra när vi har sex. Fan.

  Svara
  1. Elin S.

   Kan bara svara för mig själv – i ett olyckligt förhållande (som man inte kan avsluta av en eller annan anledning) blir fantasin räddningen…

   ”misstag man lärt sig av:
   blunda inte och låtsas att ett smek som du KAN få, egentligen är någon annans
   -blunda inte
   det gör dubbelt ont när du måste se sanningen,
   att det inte är den rätte”

   Jag hade trots allt lärt mig att inte upprepa samma misstag i det oändliga…

   Så länge som vi är inlåsta i mallen: att bara en partner åt gången är det tillåtna sättet för kärlek – tja, då fantiserar man också…

   Svara
   1. Peaches

    Nä men här kan jag inte hålla med dig Elin, även fast jag annars brukar tycka att du är bäst på alla möjliga sätt och vis.

    Det är ju upp till var och en att utforma sitt förhållande så som man vill, om man inte vill hålla sig till en partner borde man söka sig till likasinnade. Har man ett monogamt förhållande kan, får och ska man fantisera om precis vad man vill då man är för sig själv, men då man har sex med sin partner ska man visa partnern den respekten att man är närvarande. Jag förstår att en del människor sitter ”fast” i olyckliga förhållanden, men har man ett bra förhållande ska man inte behöva fantisera om andra under sex. Men kanske större delen av dom som kommenterade på DN har olyckliga förhållanden då.

    Svara
 4. Nettan

  Bra länk!
  Om jag får skulle jag vilja tipsa om en tumblr som postar lite vintageinspirerade nakenbilder bilder. Många av dem är riktigt fina. 🙂

  Om det här bryter mot regler på något sätt ber jag om ursäkt.
  http://pornoroids.tumblr.com/

  Svara

Skriv en kommentar!