Bloggtips: Novella Nessun Dorma

Nessun Dorma betyder ”ingen skall sova” och är förutom en känd aria även namnet på en blogg med fokus på ordkärlek, i ordets alla möjligheter. Bloggen skrivs av kvinnan som kallar sig Blackbird, och jag rekommenderar starkt att ni kikar in där om ni vill läsa mycket välskrivet innehåll som ofta balanserar mellan erotik och porr. Att kalla det Blackbird skriver för sexnoveller är för grovt, och att kalla dem för erotik är inte heller alltid tillräckligt grovt.

Om hennes berättelser varit film hade det varit filmer med handling och känslor, men där sexscenerna inte är fejkade. De har lite udda titlar, men dagens tips om ni är intresserade av att läsa sexnoveller med åtskilligt mer känsla och hantverk än genomsnittet, då bör ni studera Blackbirds verk.

Min personliga favorit för närvarande är när grisen blir kliad och husse blir kramad

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!