Bara lite blandade ting

Kategorin för det här inlägget är ”Blandat” och det är eftersom det här är ett blandat inlägg. Jag tänkte inte ta speciellt mycket av eran tid idag. Istället rekommenderar jag att läsa Sheilas inlägg från igår, och begrunda det en stund. Det är ett bra inlägg, och jag har funderat en del på det själv.

Men, helt meningslöst kommer inte det här lilla inlägget att vara. Först och främst tycker jag att ni ska kika in på Lustbloggar och rösta. Rösta gärna på mig och Sheila, men rösta gärna på andra också. Jag tycker Lustbloggar är den enda seriösa ”topplistan” över bloggar som skriver om såna här saker, mestadels för att den baseras på vad läsarna tycker och inte saker som t.ex. besöksstatistik eller liknande, och därför bör vi behandla den listan med respekt.

Ja, det är lätt för mig och Sheila att säga som ligger etta där, men det finns massor med bra lustbloggar där, så läs och rösta enligt vad du tycker. T.ex. tycker jag själv att Johanna Sjödin, PussyPower och Peaches är bloggar som förtjänar lite kärlek. SwedishTeen är också en blogg jag ofta rekommenderar.

(Jag har nästan helt tappat respekten för Bloggtoppen, det finns alldeles för många bloggar på deras kategori över ”Sex och Samlevnad” som har varken med sex eller samlevnad att göra. Speciellt den som ligger överst där har absolut ingenting med nåt av de (eller närliggande) ämnena att göra.)

Förutom det har jag funderat på den här Facebook-sidan som vi har. Det är inte jag som är skaparen av den, även om den är skapad med mitt godkännande. Dock verkar upphovsmannen/kvinnan ha tröttnat på att sköta om den och lämnade lite bryskt över nycklarna till mig för några veckor sen. Jag har inte haft speciellt stort intresse för det här och var på vippen att kolla upp hur man tar bort den, men jag ändrade mig och kände att den kan ju knappast skada. Så om ni är aktiva Facebookare är mitt tips att ni ”gillar” oss även där.

Jag tackar nu för mig, och hoppas att ni har en fortsatt bra Fredag!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Bara lite blandade ting

 1. Peaches

  Jag funderade faktiskt på Lustbloggar tidigare idag (har haft väldigt mycket trafik därifrån idag och nu vet jag ju varför!) och hur folk betygsätter bloggarna där. Jag tror att dom flesta människor sätter ett lågt betyg på sexbloggar utan bilder. Om man tittar på topplistan så är det bara dom fem första bloggarna som har tre stjärnor eller fler och resterande fem bloggar, som alla är ypperliga bloggar, har endast två stjärnor. Det som de här fem bloggarna har gemensamt är att de saknar bilder, helt eller delvis. Är det verkligen så enkelt att receptet på en bra sexblogg är att dela med sig av bilder? Är det omöjligt att uppnå ett bra betyg om man inte visar porr? Lite grann är jag förstås sur över att jag själv inte lyckas ta mig över två stjärnor (ifall ni undrar varför jag skriver det här), men det är en mer allmänt hållen tanke också.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Vad som är en ”bra” sexblogg är ju högst subjektivt, men det är ingen direkt hemlighet att bilder attraherar. Det är lätt och snabbt, kräver inte speciellt mycket investering av besökaren. Folk gillar alltid att titta på naket.

   Jag själv gillar en balanserad blandning, vilket jag försöker skapa här i min egen blogg. Dock är jag rejält trött på alla bloggar som produceras av 20-nånting tjejer och enbart är fyllda med suddiga mobilbilder på dem själva där de försöker vara ”sexiga” samt felstavade och ytliga flumtankar. Sånt går bort för min del, och tyvärr är det lite den trenden som nya bloggar har.

   Svara
   1. Peaches

    Ja, bilder är lättillgängligt och jag tror att en stor del av dem som skriver in ”sexbloggar” i sökrutan på sin webbläsare är ute efter något som kåtar upp dem. Och kåt blir man väl inte av att läsa om mina matvanor eller åsikter om kvinnors brist på lust. Jag blev hur som helst lite häxan Surtant över det där. Jag började i våras med att försöka publicera mer bilder, för även om min blogg i första hand är till för att tillfredsställa mig, så kan jag ju inte sticka under stol med att jag gillar att folk läser den och att jag vill att folk ska tycka om den. Det är en svår balansgång det där. Kanske mitt betyg skulle se annorlunda ut om bara folk som läser mig regelbundet hade röstat, hoppas jag i alla fall!

    Svara
    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

     Det finns ju inget ”rätt” eller ”fel” sätt att blogga, utan alla bloggar utefter de mål och förutsättningar man själv skapar eller anpassar sig till.

     Men jag hoppas att fler upptäcker din blogg, och inte tycker att den är tråkig – för jag följer den och läser varje uppdatering oavsett ämne, och är en genuint äkta och personlig lustblogg.

     Svara

Skriv en kommentar!