Vadan denna reaktion?

Jag funderar fortfarande ibland över mina reaktioner på saker och ting. Herrn och jag har testat lite allt möjligt i sex-väg. Mestadels trevliga saker såklart så de sker om och om igen, även det vi gjort med andra människor inblandat. Men ofta blir jag chockerad över att jag fortfarande kan bli blyg. Visst, jag är ingen central varelse som ska synas och höras överallt men jag brukar inte heller anses vara den blyga sorten. Snarare relativt neutral, pratar och skrattar gärna men behöver på intet sätt vara blyg i de situationer jag försätts. Ändå blir jag det, ibland. Har det måhända med dagsformen att göra? Det verkar ju rimligt.

Det som hänt är att jag ställts inför en ny kvinna (en mycket vacker kvinna) att röra vid, en kvinna jag oerhört gärna vill föra mina hungriga händer över, utan att missa en fläck. Men när chansen gavs så förvandlades den lite halvkaxiga Sheila till en försynt liten flicka. Vad fasen hände?!
Jag hade henne så nära, kommer att ha igen, men jag kunde inte förmå mig att våldföra mig på henne så som jag ville. Haha. Nja, skämt åsido, men jag tror ni vet vad jag menar..

Självklart funderade jag på om det var så att jag egentligen inte ville, jag rannsakade min hjärna ut och in, rannsakade själen och allt som kan ha med initiativtagande att göra men fann inget fel. Jag är kåt på kvinnan och därmed basta! Varför blev jag då så nervös? I början var det nervös på ett bra sätt, men efter ett tag blev det bara frustrerande och jag blev nästan arg på mig själv.

Då jag i grund är aningen analytisk (lite för mycket ibland) har jag självklart en teori, oavsett hur rimlig den än må verka.
För det första så var jag inte uppvärmd, mitt i ett samtal bröt vi upp och skulle ”sätta igång”. Det blev lite tokigt då jag gärna vill har uppvärmning, gärna mentalt då hjärnan är min absolut största erogena zon. Min sexdrift till trots är jag inte ”alltid redo”.
För det andra kändes det som att det var viktigt för mig hur det gick till, så inte hon skulle känna att det blev fel på något sätt. Jag ville göra det skönt för henne på bästa sätt och möjligen blandades denna ängslan med lite prestationsångest. Nej grabbar, ni är inte på något sätt ensamma om denna känsla, vi brudar har den också.

Jag tror det blir mycket bättre nästa gång, förhoppningsvis kan jag släppa prestationsångesten och nervositeten för sexa tillsammans vill både hon och jag.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Vadan denna reaktion?

  1. Elin S.

    Jag tycker att jag känner igen det där, men för mig är det så att den attraktion jag känner går i ”baklås” så att jag knappt törs titta på personen ifråga, än mindre närma mig – blygheten slår till, ofelbart. Så vad gör man i den situationen? Låtsas som om det regnar, visslar och kastar sig huvudstupa ut, eller går miste om något som kanske är alldeles, alldeles underbart… 😉 Men varför baklåset slår till, tja, det får nog en riktigt pyskig pyskolog förklara för mig…

    Svara
  2. arthur

    kanske drabbades Du också lite av de vi killar ibland kan drabbas av…duger vi eller inte. Alltså en sorts ologisk självkritik även om alla semaforer står på kör…

    Svara

Skriv en kommentar!