Vad onanerar du till?

Leek och jag samtalade häromdagen, och en fråga som dök upp under samtalets gång var det här med onanifantasier. Vad är det vanligaste som män, respektive kvinnor fantiserar om?

Så, hjälp oss. Vad brukar du fantisera om när du onanerar? Vad är din favoritfantasi? Är det sjuksköterskor, bibliotekarier, trekanter, poliser eller nåt annat? Skriv en kommentar och berätta för oss!

För egen del är min vanligaste onanifantasi om kvinnor jag haft sex med, eller kvinnor jag känner och vill ha sex med. Fantiserar sällan om mer ”overkliga” saker än så.

Läs även dessa inlägg:

17 tankar kring ”Vad onanerar du till?

 1. A

  För det allra mesta fantiserar jag om min frus njutning på ett eller annat sätt. 3 varianter är vanliga: Hon smeker sig själv när jag ser på, hon blir förförd av en eller flera tjejer eller hon knullar en annan kille medan jag ser på. När jag inte fantiserar om underbara frun är det jag själv som har sex med en äldre älskarinna eller provar på att suga kuk.

  Svara
 2. Kalle (the original)

  Det blir oftast om någon tjej man har känslor för men även ibland andra tjejer man har någon relation till eller har träffat.

  Svara
 3. Linda

  Jag brukar fantisera om någon jag är intresserad av, att vi har bdsm-inspirerat sex. Wet brukar ingå i mina fantasier också.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Nej, det är självklart valfritt. 🙂

   Men OM man fantiserar när man onanerar, vilken är ens favoritfantasi – det är frågan!

   Svara
 4. Henrik

  Blir ofta fantasi om frun tillsammans med en tjej när dom har sex. Annars mulliga kvinnor är härligt att fantisera om tur att man har en mullig fru också.

  Svara
 5. Marthina Hoffmann

  Jag är tjej och bisexuell.
  Ofta fantiserar jag om att jag är med mulliga kvinnor (visst är de underbara?!) och ibland kollar jag på bilder och videos som kk´s eller internetvänner skickar 🙂

  Svara
 6. Peaches

  Så otroligt mysigt med män (A och Henrik här ovan) som fantiserar om sina fruar! Jag har alltid på nåt sätt tänkt mig att frun är det sista män fantiserar om. Vad skönt att jag hade fel. 🙂
  Själv fantiserar jag om väldigt olika saker beroende på humör och tillfälle. Just nu fantiserar jag mest om J, både sånt vi brukar göra och sånt som ännu bara hänt i min fantasi. Det spänner alltså från myshångel till rätt så grov BDSM.

  Svara
 7. bisexuell ung tjej

  om mulliga kvinnor, många gånger om att slicka deras fitta. även om att sitta på någon snygg killes (oftast min pojkväns) ansikte, med fittan ner i hans mun alltså haha. blir även våt av att minnas tillbaks på helt vanligt sex som jag haft, just för att eftersom det hänt så är det så verkligt och så upphetsande 🙂

  Svara
 8. Varjokulkija

  Brukar oftast läsa en sexnovell eller se nån filmsnutt på nätet före jag onanerar så det brukar bli novellens eller filmens tema. Allt från vanligt vanillasex till gruppsex och hardcore BDSM. Men ibland förekommer även min sambo i dom fantasierna, hon är mullig. För övrigt så är sexiga kurviga tjejer man ser på stan intressanta fantasiobjekt. En sak som jag är lite mindre stolt över att jag ibland tänker på nåt av mina ex, de är inga smala tejer utan de flesta har D-storlek.

  Svara
 9. ND

  När det inte är porr, så är det mestadels minnen av tidigare upplevelser, ibland med vissa modifikationer (t.ex. oralsex med någon som i verkligheten inte var så pigg på det). Definitivt tankar på aktuella flickvänner, men sällan något invecklat. Bilder, ljud, specifika småsaker. När jag var yngre kunde jag had väldigt långa, invecklade fantasier, med en början, mitt och ett avslut, men tiden är förbi! 🙁

  Svara
 10. Nenne

  Favoritfantasi – att bli smekt av många händer samtidigt, över hela kroppen men framför allt koncentrerat till min rakade fitta. Två eller tre män är det som tar hand om min kropp och ger mej njutning. De knullar min mun, min våta fitta och min trånga stjärt. Jag kommer oftast när alla hål är fyllda samtidigt. Mmmmm

  Svara
 11. Anna

  Om jag fantiserar så fantiserar jag oftast om; min sambo, på olika sätt. Att jag förför honom på något sätt, att han tittar på när jag smeker mig själv eller tvärtom, att jag tvålar in hela hans fina kropp i duschen, tvättar den varsamt, torkar den och suger hans kuk tills han kommer på mina bröst..
  Ibland tittar jag på film, oftast tjej på tjej-filmer av någon anledning. Klarar inte riktigt av maktspelet som ofta blir i en vanlig heterofilm.
  Eller så fantiserar jag om sköna saker jag och sambon gjort. Vi är båda riktigt kåta, så det har blivit en del skönt spontansex på udda platser. Och sånt tänder mig enormt! 🙂

  Svara
 12. Anders

  Jag fantiserar om en kvinna sätter sig över mitt ansikte och jag slickar hennes sköte tills hon kommer.

  Svara

Skriv en kommentar!