Vad jag behöver just nu

Vanligen använder sig Herrn av sin dominans mest i ”lek”, stundvis även i vardagen då tillfälle ges, men när vi är iväg på The Mansion exempelvis så är det mer självklart att han är dominant och jag är undergiven och så ska det vara enligt våra ”regler”.
Just nu känner jag dock en liten saknad av hans dominans även i vardagen.
Det är så mycket att göra, ännu mer att tänka på och då skulle jag behöva en paus från mitt eget tankearbete. Som ett citat en vis kvinna visade mig en dag: Om jag får bestämma så väljer jag att inte bestämma.
Alltså vill jag vara fri från mina egna tankar en stund, fri från att behöva besluta saker, fri från att tänka på onödiga saker vilket jag är en mästarinna på.

Det är en del i att vara undergiven som jag finner vara väldigt praktisk. Inte bara nöje utan även nytta med andra ord. Nu börjar det vara dags för sådan nytta, jag har tänkt alldeles för mycket på egen hand nu och behöver få en stund av att bara lyda och sköta mig. Beslutsfattandet får ligga på Herrns axlar och jag får vila hjärncellerna en stund.
Ibland är det en utmaning jag vill ha, där jag får anstränga mig för att göra som han ber mig, eller där jag får lista ut en del av uppdraget själv. Men just nu behöver jag bara få vara, lyssna och göra. Inte en enda onödig tanke. Om så bara för ett par timmar..

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Vad jag behöver just nu

  1. Mia

    Har inga kommentarer på själva inlägget, mer än att jag förstår känslan, men jag fångades av bilden. Helt underbar!

    Svara

Skriv en kommentar!