Tävlingen förlängd

Jag fick en kväll ensam med mina tankar. Mycket som snurrar i huvudet just nu. Spänningen över allt det nya som sker, en saknad och längtan efter det som varit, det jag vill ska hända igen.
Ibland behövs lite reflektion, men reflekterar man för mycket så blir man tokig tillslut. Så är det ju.

Så jag fokuserar på nuet, vilket för mig till ämnet jag tänkt på. Detta med tävlingen. Vi tar och förlänger den till söndag för att ge er några extra dagar på er att fota och tolka ämnet BDSM fritt.
Jag vet att det kan vara lite krångligt att behöva fantisera fram ett scenario som motiv istället för att bara slänga fram kuken eller fittan. Men då jag är intresserad av mer än så, ja då är det inte mycket att göra åt. Dina tankar och din åsikt – på bild, vill jag ha. Vilket i sig kan vara bara en vacker BDSM inspirerad bild. Enkelt eller svårt, ja det är trots allt upp till er hur ni vill tolka det.

Vinsten tål att upprepas då det är en leksak i särklass.

En Ultra7 Future Tech Rabbit (värde 479 kr) från Intimera!

Söndag alltså..

Tills vidare hittade jag en lite rolig bild när jag laddade över kort från min mobil.
Detta är vad jag sysselsätter mig med när jag ligger och tittar på tv.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!