Sexnovell: ”Min fantasi”

Signaturen ”A” delar med sig av den här lilla fantasin. Skriv gärna och kommentera om den uppskattades!

Han ställde tillbaka tandborsten i glaset, sköljde av ansiktet och torkade sig, sedan la han kalsongerna i smutskorgen och gick mot sovrummet för att lägga sig. När han klev in genom dörren blev han smått förvånad, där låg hon, hans vackra fru i sängen. Han blev ofta förvånad när han såg på henne, förvånad över hur otroligt vacker han tyckte att hon var och hur lycklig han kunde känna sig bara av att titta på henne. Den här gången blev han dock lite extra förvånad, hon hade nämligen klätt på sig det där sexiga röda nattlinnet han gett henne flera år tidigare och nu låg hon där i sängen, med täcket bara lite lätt på ena sidan av kroppen, medan den andra sidan blottade hennes långa vackra ben. Inte nog med det, hon låg där och smekte sig själv, ena handen över brösten och den andra mellan benen. Det var som att tiden stannade en stund och i efterhand kunde han inte alls komma på vad han tänkt på eller hur lång tid det gått innan han kommit tillbaka i sina sinnens fulla bruk, det kan ha varit allt från ett par sekunder till en minut.

Han tittade på henne igen och såg att hon tittade tillbaka på honom, på det stånd han fått av synen av henne. Han gick fram till henne och när han böjde sig fram för att smeka och kyssa henne hindrade hon honom genom att lägga en hand på hans axel och säga, ”en kyss sen får du sätta dig i fotändan och bara titta”. Det var en oerhört laddad kyss, som att han ville få ut varje känsla som gömde sig i den när deras tungor och läppar mötte varandra. Hon avslutade kyssen och förde honom bortåt samtidigt som hon tog ett fast tag om hans stånd, som för att retas lite.

När han satte sig tillrätta vid fotändan av sängen kände han hur mycket han älskade henne, synen av henne när hon låg där och lämnade ut sig själv för hans skull slog emot honom med en kraft som inte liknade något annat. Nu hade hon dragit upp linnet och smekte sig själv utanpå trosorna. Han sökte henne med handen, men så fort han nuddade hennes fot skakade hon på huvudet och gav ifrån sig något slags ”nej-ljud”. Hon fortsatte att smeka sig själv utanpå trosorna samtidigt som hon lirkade av sig linnet och blottade brösten som hon fortsatte att smeka med andra handen. Hon var otroligt sexig och sensuell när hon låg där, hennes långa ben, de markerade höfterna, midjan, de mjuka runda brösten som passade så perfekt i hans händer (och nu också i hennes egna), armarna, hennes underbart vackra bruna ögon och de underbara läpparna. För honom var hon kvinnligheten och skönheten personifierad, han kunde inte tänka sig något i närheten av lika vackert.

Efter en stund hade hennes hand sökt sig innanför trosorna och han kunde ana hur hennes långfinger sökte sig fram i springan mellan benen, den andra handen hade övergått från att lätt massera brösten till att börja nypa lätt i bröstvårtorna. Han tittade henne i ögonen, men hon kunde inte riktigt hålla kvar blicken utan blundade medan hon fortsatte sitt smekande. Ganska snart började hon andas lite häftigare och han kunde se hur smekningarna innanför trosorna intensifierades, kort därefter tog hon av sig trosorna. Hon särade på benen för att kunna komma åt bättre och nu kunde han se tydligt hur hon smekte sig själv, hur hennes fingrar ena stunden spelade över hela hennes kön för att sedan koncentrera sig mer på klitoris.

Vid det här laget höll han nästan på att spricka, han kunde inte hålla sig längre utan greppade sitt stånd med handen, så snart hon såg det skakade hon återigen på huvudet och han kunde återigen höra ”nej-ljudet”, frustrerad släppte han igen. Hennes smekningar blev mer och mer intensiva och nu smekte hon sitt kön med bägge händerna, fortare och fortare och hon började nu stöna lätt. Hon gick mer och mer upp i sig själv och efter en stund kändes det som att hon släppt alla hämningar av att han tittade på henne. När hon sedan började trycka emot med underlivet genom att liksom lyfta rumpan upp mot sina händer och trycka visste han att hon snart skulle komma, och mycket riktigt efter att ha tryckt sig emot ena handen så att två fingrar gled in i henne samtidigt som hon smekte klitoris med den andra kom hon. Han älskade vad han såg och hörde, hur hon vred sig och liksom höll emot med händerna mot sitt kön och hur hon i korta intensiva stön skrek ut sin skönhet.

”Nu” sa hon efter en stund, ”nu får du komma in i mig”.
Han lade henne ovanpå sig och kom försiktigt in i henne. Sedan låg de så, länge länge, och rörde sig bara långsamt då och då för att kunna hålla kvar känslan så länge som möjligt. Då och då viskade han till henne, -Jag älskar dig!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sexnovell: ”Min fantasi”

Skriv en kommentar!