Saknas: en varm mun på min kuk

Det här inlägget började som ett ”dagens bild”-inlägg. Sen kände jag att det inte riktigt kvalificerade som ett sådant, utan att det var nånting större. Så det blev uppgraderat till en favoritbild. Men inte heller där kände jag att det stämde. För det var nånting mer. Det fanns ord som ville ut i kombination med den här bilden, och då kändes det för snävt att lägga det under endera kategori.

Jag är inte bortskämd med kvinnor som suger min kuk. Eller ja, numera är jag betydligt mer bortskämd än förut, men fortfarande är det inget jag tar för givet och varje gång det händer så uppskattar jag det som en omtänksam och sensuell handling – inte som en automatisk händelse.

För det är så jag tycker oralsex är som bäst. När man är lite tacksam för det, samtidigt som det uppskattas. När man inte är bortskämd med det, men blir glad när det händer. Jag hoppas att när jag slickat fitta så har det uppskattats, och inte bara setts som en automatisk del.

(Överhuvudtaget tycker jag att sex är som bäst när man inte förväntar sig nånting, utan har ett öppet sinne och blir glad för allt som händer)

Men just nu idag saknar jag en varm mun som tar hand om min kuk. Jag vaknade tidigare idag med ett stort, härligt morgonstånd. Men det fanns ingen Mollie där att ta hand om det. Ingen Frk R heller. Leek lyste med sin frånvaro. Dessa underbara kvinnor som alla har gett min kuk så mycket njutning, och älskat den med sina munnar och tungor. Idag saknar jag dem, idag saknar jag att känna dem.

Idag är en sån där vädermässigt trist dag. En promenad står på schemat senare, om inte vädret blir alltför ruttet. Men förutom det hade jag helst velat tillbringa en dag tillsammans med någon av (eller allihopa!) de tre damerna jag nämnde däruppe. Mysa, gosa, knulla, suga, slicka, prata. Bara vara hemma här i min lägenhet och inte göra nånting förutom det.

Avslutningsvis får ni här bilden som inspirerade dessa ord. Om den inspirerar er också, skriv och berätta!

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Saknas: en varm mun på min kuk

 1. bisexuell ung tjej

  vilken fin bild! förutom att jag tycker att musklerna på hans lår ser lite läskiga ut haha. söt tjej också!

  och det är kul att läsa vad du gillar , inspirerande 🙂

  Svara
 2. Lonelyboy

  Du klumpe kan ju vara glad och lycklig för att ha fått uppleva en varm mun omsluta din kuk. Tänk på oss alla som inte har fått det, jag är en av dom och jag längtar så in i helvete att få känna en kvinnas läppar kyssa och omsluta min kuk. Jag har under flera år sökt efter en kvinna som vill ställa upp min önskan, men tyvärr…..

  Svara
  1. Peaches

   Men vad ledsamt.
   Nu blir jag lite nyfiken dock. Har dom kvinnor du haft förhållanden med inte varit intresserade av oralsex? Eller är det så att du helt enkelt inte haft förhållanden heller?
   På vilket sätt söker du efter någon som vill ställa upp på din önskan? Söker du ett stadigt förhållande eller tillfälliga förbindelser?
   Jag vet inte varför jag blev så nyfiken.

   Svara
   1. Lonelyboy

    Det är så enkelt att jag inte haft något förhållande. Jag söker i första hand en tillfällig träff där jag får uppleva oralsex, m.m.

    Svara
 3. Erika

  När du är riktigt sugen får du göra samma sak som oss tjejer-ta till leksaker. Jag föreslår en fleshlight… 😉

  Svara

Skriv en kommentar!