Recension: Slick Chick

För ett tag sen fick jag (Mollie) en avi i min brevlåda att ännu ett recensionsobjekt från Intimera fanns att hämta på mitt lokala postombud. Jag blev överraskad då jag visste att något var på väg, men inte när det skulle komma. Inte heller visste jag riktigt vad som skulle komma. Därför skuttade jag med stor nyfikenhet glatt iväg när jag skulle hämta mitt paket.

Min fascination för pumpar finns kvar och jag blev positivt överraskad (igen!) då det i paketet låg en Slick Chick. Kort sagt, en fittpump. Förpackningen lovar ”The most sensual experience ever”. Hoppfullt. Men när jag öppnat förpackningen blev jag besviken. Den kändes som en accessoar till ett gäng Barbiedockor i sitt plastiga rosa och lila utförande. Men men, den måste testas i alla fall. Den kan ju vara magisk, och det missar jag ju om jag dissar den baserat på dess utseende.

Tyvärr var den en total besvikelse. Den får inget grepp, den får inget vakuum, den lossnar. Då den har en mjuk kupa som skall placeras över fittan, går det inte heller att pressa den mot fittan och försöka tvinga den kvar, då den bara ger vika. Jag och min vän försökte detta i gott samarbete, men det gick inte. Jag strävar inte efter en kamp, jag vill bli kåt. Hur vi än försökte, vinklar, ställningar så funkade den inte. Den fäster på min arm, det gör den, men jag måste ligga väldigt, väldigt stilla. Vi fick roa oss på andra vis.

Pumpen är utformad med en mjuk kupa som inuti har en massa små mjuka piggar som skall stimulera fittan samtidigt som du pumpar. Ett handtag med en handpump med tillhörande slang och det följer även med en vibrator, vilket jag tyckte var en god idé då fittan skall fyllas med blod och växa. Vibrationerna kan ju hjälpa till att stimulera, kåta upp och därmed öka blodtillströmningen till fittan. Suveränt. Tyvärr är vibratorn inte heller särskilt skön. Varken i samarbete med pumpen, eller ensam, då den är löstagbar.

Då jag investerade i pump till mina bröst skämtade jag om att mina rejält tilltagna tuttar behöver en fittpump. Det kan jag meddela att den inte heller funkade till. Jag får bara ett märke på bröstet som ser ut som att jag gått in i ett våffeljärn.

Den är rätt dyr. 479 kronor är en ansenlig summa pengar för en leksak oavsett sort, men jag hade räknat med en betydligt rejälare pryl till det priset. När den dessutom inte funkar överhuvudtaget tappar den massor i betyg. Det är en sak att den kanske inte pumpar upp just min fitta, men när den inte ens vibratorn är skön eller pumpen i sig spännande, är det riktigt tråkigt. Jag är beredd att betala en hel del för rätt prylar, men då vill jag ha kvalitet och en produkt som ger valuta för pengarna jag lägger. Jag fick en pryl till i mitt paket som jag med stor glädje ser fram emot att sätta tänderna i. Där har jag väldigt höga förväntningar, om inte annat lär det bringa många skratt.

Det är med sorg i mitt hjärta jag tyvärr måste jag ge min första överkryssade kuk.

Plus:
+ Vibratorn är löstagbar
+ Batterier ingår
+ Roliga märken på kroppen

Minus:
– Usel kvalité
– Plastig och ful
– Funkar inte på mig
– För dyr i förhållande till kvalitén
– Tråkig

krysskuk

Om du mot all förmodan ändå vill köpa en Slick Chick gör du det hos Intimera. Glöm inte bort att ange ”klumpesnusk” som rabattkod för 10% rabatt på din order, oavsett hur mycket du beställer!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: Slick Chick

Skriv en kommentar!