Recension: Giant Lover

Igår blev suget lite för stort så jag tog fram den senaste produkten som anlänt till min dörr för recension. Det är sant, brevbäraren hade ringt på och givit Herrn ett stort och brett paket samt ett långt och smalt. Han hade tittat lite lustigt på personen i fråga men tagit emot dem och båda låg och väntade på mig när jag kom hem från jobbet den kvällen.
Det stora och breda paketet blev mitt första ”offer” och jag måste säga att jag fick en smärre chock när jag tar fram den 38 cm långa Giant Lover från Intimera.
Jag hade visserligen lagt in en önskan efter en sådan då jag är ett fan av stora saker och töjning (alla har vi våra böjelser) men att den skulle vara riktigt så stor och grov trodde jag inte. När man läser ca 6-7 cm i diameter så låter det inte så farligt (speciellt inte när man har mitt bristande ögonmått), men det var värre än jag trodde och jag log med viss förfäran i ögonen när jag visade upp mitt ”byte” för Herrn. Han flinade såklart bara och bad mig hämta glidmedlet.

Jag hämtade mitt glidmedel och halvsatte mig i soffan för att testa detta monstrum till dildo. Herrn tittade på film men av mina halvkvävda flämtningar kunde han inte riktigt fokusera på tv´n och synen av mitt glansiga underliv blev för mycket så han hoppade in och hjälpte till.
Det blev töjning, utan tvekan. Ollonet på dildon är grövre än resterande och det var väldigt spännande att föra in det. Men väl inne tryckte den på helt rätt punkt och Herrn var förutseende nog att plocka fram en handduk för att lägga under mig ifall jag skulle blöta ner, vilket jag självklart gjorde efter en mycket kort stund. G-punkten kunde, som vid fisting, helt enkelt inte komma undan och stimulerades till ett flertal härliga orgasmer.

En liten trist sak med denna var att vibrationerna i den inte räcker hela vägen. Vibratorn är placerad som i de flesta dildos, i nedre delen av skaftet. I en mindre dildo blir vibrationerna då vid öppningen på ett ungefär, men i denna stora blir de långt på utsidan för hur man än tar i är inte kvinnan skapt att ta emot hela 38 cm dildo! Alltså är vibrationerna som fortplantar sig upp till toppen alldeles för svaga för att göra någon större verkan, så vibrator eller ej har ingen större sexuell betydelse.

Materialet var behagligt att känna på och behagligt att föra in, lätt att rengöra och framför allt så luktade det inte parfymfabrik. Dildon känns inte som något billigt halvfabrikat utan är helt klart prisvärd (389 kr) och skulle min mot förmodan gå sönder så skulle jag beställa en ny från Intimera snabbt som ögat!

Plus:
+ Grovleken, töjningseffekten, en XXL dildo ska vara grov.
+ Materialet, vinyl/gummi fungerade alldeles utmärkt.
+ Lukten, brist därav alltså.
+ Det stora ollonet, stimulerade på helt rätt sätt.
+ Orgasmerna, blött blev det!
+ Synen, att se sig själv eller sin flickvän fylld på det sättet kan vara en stor ”turn on”.

Minus:
– Onödig vibrator, hade den suttit längre upp så..

Kort och gott är det en privärd och användbar dildo som kommer att användas om och om igen.
5 av 5 är den värd, minst!

Tveka inte att beställa din egen från Intimera, jag lovar du blir inte besviken om du gillar stora och grova leksaker. Glöm då inte att ange koden ”klumpesnusk” och på så sätt få 10% rabatt på din beställning!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!