Recension: Fetish Fantasy – Butterfly Crop

Vi har även fått chansen att prova en Fetish Fantasy – Butterfly Crop från Intimera.
När jag lade in en önskan om att testa den var jag lite skeptisk, den var visserligen rosa och gullig, men kanske var den för gullig? Kanske var den även i mocka-skinn som den andra piskan jag recenserade och således skulle lämna märken i form av ludd istället för något annat? Men när jag öppnade det avlånga paketet Herrn hade lagt på bordet så blev jag positivt överraskad. Fjärilen var i läder, inget ludd, allt var alltså väl.
Den var ganska lång, om man jämför med ridpiskan vi har hemma exempelvis. Men inte på något sätt skrämmande, mycket tack vare sin rara form i toppen.
Jag skrattade lite för mig själv när Herrn måttade rappet för att testa den, men det skrattet fastnade i halsgropen, för attans vad den sved! Jag ojade mig och ålade lätt undan när han måttade för rapp nummer två, den var helt klart värre (mer effektiv) än den såg ut.

De första rappen märkte vi att den måste vinklas helt rätt för att, som enligt produktinformationen; lämna en fjäril efter sig. I början hade jag bara en röd kort linje från sömmarna i mitten, runt själva pinnen. Efter ett par test-rapp var detta såklart åtgärdat, Herrn fick in snitsen och jag fick ett par små röda fjärilar över låren.

Vi upptäckte också att de försvann fort, vi fick vara oerhört snabba för att få en fjäril på bild, så hade jag varit orolig över att de skulle synas att jag blivit piskad med denna lilla sak så är det inget att vara orolig över. När jag lade mig för natten såg mina lår mjölkvita och helt vanliga ut igen.

En nackdel var dock att den inte höll för nämvärda rekyler, den lilla fjärilen släppte väldigt fort, efter ca 15 rapp. Längre än så tänker jag att man vill använda en piska för 249 kr. Då åkte helt sonika superlimmet fram och nu håller den mycket bättre. Det är dock inget vi känner att man ska behöva börja med, reparera och göra bättre. Den ska vara bra redan från början.
Men den var prisvärd, det ska erkännas, för jag kved och trots att jag ålade mig undan så ålade jag tillbaka lika fort igen.

Plus:
+ Den var rosa och söt, jag tycker produkter ska vara estetiskt tilltalande likväl som effektiva.
+ Att den var i läder istället för mocka, det ökade känslan avsevärt.
+ Att den sved! Det är trots allt meningen att sådana här produkter ska kännas.
+ Herrn tyckte mycket om ”snärten” i den, bra ”swisch” som han sa.

Minus:
– Att den inte höll för mer än 15 rapp med normal styrka.
– Handtaget var i plast, skinn hade varit mycket bättre. Har man lite fukt i händerna glider greppet.

Den får 3,5 av 5 av oss, miss på 1,5 tack vare att den inte höll och då tog Herrn ändå inte i med alla krafter, sådant gör vi aldrig utan uppvärmning.

Vill du också pryda din partner med små röda fjärilar? Beställ då din egen Butterfly Crop från Intimera och glöm inte att ange rabattkoden ”klumpesnusk” för att få 10% på din order!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Recension: Fetish Fantasy – Butterfly Crop

 1. nyans

  Åhhh nu går mina tankar tillbaka till min hämtade pinne i skogen !
  Den hade en mjukare del fram och jag ångrar (nästan ) at jag inte tänkte på det !
  Blev upphöjdnad direkt samt blåa märken som satt i flera dagar !
  Jag skulle varit Lycklig om toppen lossnat 😉
  nyans

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Nja men pinnar finner man överallt, vi har en hel trädgård full. 😉 Men en pinne med en fjäril på har vi bara en av och den ville vi laga.

   Svara

Skriv en kommentar!