Recension: Comfort Massager

Under veckan har jag och min vän kunnat avnjuta en Comfort Massager, generöst sponsrad av Intimera. Den är i princip en billigare kopia av den legendariska Magic Wand, och är ”officiellt” inte avsedd som en sexleksak utan som ett massageverktyg. Givetvis kan den dock missbrukas, och är definitivt nåt vi uppmuntrar till.

Första intrycket av den här saken är mycket bra. Förpackningen är högklassig och smakfullt formgiven. En tjock, lyxig kartong klädd med ett satinmaterial innehåller själva staven, och utvändigt är det en ganska smakfull förpackning som lägger stor tonvikt kring att det här just är avsett inte som en sexleksak utan som en massagestav. Den har bilder som illustrerar lite användningsområden och informerar om olika egenskaper. Hade det inte varit för att förpackningen är så grylligt formgiven hade den varit helt i klass med LELOs förpackningar, då den är genomtänkt och ger ett mycket exklusivt intryck. Man får även med en liten satinpåse att förvara den i, vilket är en trevlig bonus.

Själva staven ser ut som en aningen förminskad och något plastigare version av just Magic Wand. Den är dock allt annat än bräcklig, och är rejält ihopskruvad med rejäla reglage och ger en solid känsla när man håller i den. Den något lila färgen är dock en smula gräll, men färgen är å andra sidan relativt oviktig. Staven har en mycket stark vibrator (omkring 7000 varv per minut, enligt förpackningen) och behöver därför rätt mycket ström. Det i sin tur innebär att man får med en batterieliminator som kopplas in i väggen. Detta innebär också självklart att den inte är vattentät och ej kan användas i våta situationer såsom dusch eller bad.

Sladden är ett problem, faktiskt. Den är alldeles för kort och kan bli irriterande mycket i vägen när det går hett till. Visserligen inte svårare att lösa än att leta rätt på en förlängningssladd, men icke desto mindre är det ett irritationsmoment. Sladden är dessutom en vanlig, ful och väldigt osexig plastsladd. Jag och min vän tyckte att tillverkaren hade kunnat lägga lite mer krut dels på en längre sladd, men också en sladd som inte var lika jobbig. En satinklädd strömsladd, kanske?

Staven är också väldigt högljudd, men det såg min vän som en positiv egenskap. Hon tyckte att det tillförde en känsla av intensitet och förhöjde hennes upplevelse av att använda den. Själv är jag relativt neutral till ljudet, men jag kan garantera att det här inte är en stav man kan använda i smyg när svärföräldrarna ligger i rummet bredvid. Inte en chans, såvida man inte lyckas övertyga dem om att man kände för att blanda lite cement mitt i natten.

Ljudet och sladden har dock sina motivationer. Den här saken är STARK. Den är superhärlig att använda som förpackningen antyder, dvs massera kroppen på ett inte fullt så erotiskt sätt – men när man sätter den i kontakt med nånting lite känsligare (t.ex. en klitoris) händer det fantastiska saker. Kvinnor börjar skälva av njutning och orgasmerna kommer fort, starkt och väldigt intensivt. Den är inte heller otrevlig att använda på en manskropp, och i kontakt med en kuk kan det säkert hända en del intressanta saker.

Staven har tre lägen, om man räknar ”off” som ett läge. Medium och full fart är de två påslagna lägena, och även om man kan tycka att det är lite snålt så upplevde vi aldrig att det var för lite variation. Det kändes precis lagom, och fler lägen hade bara gjort att man fokuserar mer på att hitta ”rätt” styrka istället för att bara njuta. Reglaget är också rejält tilltaget med tydliga ”klick” för varje läge. Inget fumlande för att hitta rätt inställning, och påverkas inte under stridens hetta.

Så, är den värd 749 kronor? Min vän säger tveklöst. Då det är hon som använt den mest har jag låtit henne sätta betyget på den, men det här är en mysig pryl att använda tillsammans. Man kan använda den på varandra, eller turas om, eller bara ligga själv och njuta lite. Använd den som en vanlig massagestav eller ”missbruka” den på mer intima kroppsdelar. Med en sån här tror jag inte njutningen är långt borta.

Plus:
+ Snygg och smakfull förpackning
+ Välbyggd, känns rejäl
+ Prisvärd i förhållande till vad man får
+ Stark vibrator
+ Lätt att använda, inga komplicerade reglage
+ Inte bara en sexleksak, kan användas för helkroppsmassage

Minus:
– Väldigt högljudd
– Jobbig och kort sladd

betygskukfärgbetygskukfärgbetygskukfärgbetygskukfärgbetygskukhalv

Vill du bli ägare till en Comfort Massager? Lägg din beställning hos Intimera, och glöm inte bort att ange ”klumpesnusk” för 10% rabatt på hela din order, oavsett om du beställer en leksak eller flera.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!