Recension: Big Jelly (Pink)

Ikväll publiceras tävlingen, men innan dess tänkte jag klämma in en snabb liten recension.

Jag och Leek fick förutom en mycket trevlig massagestav även en stor, rosa och ganska glittrig sak vid namn Big Jelly att prova. Storleksmässigt är den lite mer än 22 cm lång och omkring 4,5 cm i diameter.

Tyvärr blir det här en ganska kort och inte särskilt positiv recension.

Det första som slog oss var den typiska vulgära förpackningen. Tunn kartong med massor av stereotypa porrbilder och väldigt färgglatt tryck.

Inte blev det bättre när vi plockade fram den. Det första man oundvikligen lägger märke till är att den är stor, chockrosa och glittrar. Det andra vi la märke till var att exemplaret vi fått var stendött. Batterier blev installerade men hur vi än gjorde ville den inte vibrera. Den medföljande ”manualen” var till mindre än noll hjälp då den verkade tillhöra nånting helt annat och inte ens hade en bild på dildon vi försökte få liv i. Därför kan vi inte uttala oss om vibrationernas styrka, men dessa ska tydligen vara steglöst justerbara.

Vi provade att använda den utan vibration, men den visade sig helt enkelt vara för stor för Leeks fitta, så vi gav upp och den fick helt enkelt stå och samla damm istället. Det är den nämligen jättebra på, i likhet med de flesta jelly-leksaker.

Vårt ex var som sagt död vid ankomsten, och därför kan vi inte rekommendera den. Även om den hade fungerat hade det varit tveksamt om den är värd 339 kronor. Tack ändå till Intimera som skickade den för provning!

Plus:
+ Den är stor

Minus:
– Relativt dyr
– Vårt ex ville inte funka
– Vansinnigt ful och smaklös
– En del fittor är nog för trånga för den

krysskuk

Vill du trots det usla betyget ändå köpa en sån här? Köp den hos Intimera, och glöm inte bort att ange ”klumpesnusk” för 10% rabatt på beställningen. Rabattkoden kan användas oavsett vad du köper hos dem, och ger rabatt på hela ordern oavsett storlek.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Big Jelly (Pink)

  1. Peaches

    En fråga jag ställt mig i många år är just varför det ofta är såna fåniga stereotypa porrbilder på sexleksaksförpackningar. Jag som kvinna blir då inte mer sugen på att köpa en produkt bara för att en tuttlisa med fuktiga läppar visar upp sig på kartongen.

    Svara
  2. daniel

    Min gissning är att det lockar män (som gillar 90-tals-porr 😉 och i vår (Intimeras) erfarenhet är det mest män som köper (75% av kunderna är män)

    Svara

Skriv en kommentar!