Prioritering

Det är väldigt mycket funderingar hemma hos oss nu. Det är en prioritering i tiden om många olika ting. Vi funderar på renovering hemma, vi skulle behöva renovera lite allt möjligt då vi har ett gammalt hus som egentligen är för litet för våran familj. Vi har jobb och skolan har satt igång igen, med en smäll ska tilläggas. Näsan i böckerna till och med på jobbet. Sedan har vi fått äran att träffa många nya människor, bland annat ett specifikt par som funnit sin väg till våra hjärtan och vi trivs riktigt bra med dessa människor. När chans ges är vi även en del ute på The Mansion och att vi trivs där ute med de härliga människorna är lite av en underdrift tror jag.
Vi har även fått hem produkter från Intimera som ska recenseras, det är kul med sådana ting som upptar tiden också, njutningsfulla ting.

En produkt ska jag dock använda till en ny tävling.
Så ni som missade chansen i Klumpes LELO-Tävling har inom en överskådlig framtid chans att vinna en Ultra/ Future Tech Rabbit!

Instruktionerna för denna jubileumstävling kommer inom kort.
För jubileum blir det snart, det är nämligen två år sedan jag började som co-blogger här på klumpesnusk.se, den 9/9 och detta måste såklart firas!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Prioritering

Skriv en kommentar!