På gång framöver

Ikväll får jag besök, igen. En ny vän att spendera tid tillsammans med, att få lära känna och komma närmare. Just den här vännen har jag pratat med i lite mer än ett år, och nu äntligen får jag träffa henne på riktigt också. Mycket mysigt!

Det betyder att det kanske blir en smula tunt med djupare skriverier från mig under veckan som följer. Dock vet man aldrig, kanske inspirationens gnista slår till? Oavsett vilket, ni kan se fram fram emot en rejäl dos med recensioner från både mig, Sheila och Mollie. Vi drar vårt strå till stacken för att ge er, kära läsare och sexleksakskonsumenter, en bra vägledning i djungeln kring sexleksaker.

Det kommer även att komma en ny tävling relativt snart, vilket är nånting att se fram emot. Jag kan avslöja att första-priset fick fem av fem möjliga kukar i våran recension. Nu är det bara upp till mig och Sheila att komma på vad man ska göra för att ha en chans att vinna denna trofé. Vi är öppna för spännande och erotiska tips från er på vad denna tävling ska gå ut på! Skriv en kommentar nedan med eran tävlingsidé.

Sist men inte minst får ni en fin bild jag hittade tidigare idag. Njut nu av augusti-solen, och spendera tid tillsammans med nån/några ni älskar. Många kyssar och mycket värme i den härliga svenska sommaren!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!