Oväntade upplevelser är bäst

Jag läser Klumpes förra inlägg och jag kan inte annat än instämma i detta med oralsex och sex överlag. Det är allra bäst när det inte finns några förväntningar på något. Inga krav och inte måsten.
I helgen har vi varit på en liten minisemester och då har vi passat på att busa lite då och då på annorlunda platser. Vid hamnen på en bänk dold av en buske bland annat. På motorhuven på bilen blev det också, för att inte tala i bilen. Vi har varit som två kåta kaniner om kvällarna när barnen somnat och vi har haft lyxen med en barnvakt så vi kunnat lämna det tillfälliga hemmet.

På bänken vid hamnen kröp Herrn igår ner mellan mina lår och började slicka, det var alldeles för länge sedan det hände men ändå ingenting som jag stört mig på utan det sker när det sker. Igår hände det alltså och då jag blev lite chockad över hans oväntade tilltag dröjde det inte mer än tre sekunder så kom jag explosivt. Det var inte annat att göra än att slänga upp handen för munnen och kväva ett skrik. Det var, som det brukar vara, helt underbart med hans tunga på min klitoris. Det var ju extra spännande i och med att vi var nära ett hotell med människor som drack öl och stojade så vi hela tiden hörde dem. När som helst hade någon kunnat komma promenerande vid hamnen och även om vi var dolda av busken så var det ändå inte helt dolt, rakt framför oss, mot vattnet till hade en förbipasserande haft full insyn.

Men detta med att suga kuk då. Jag älskar att suga kuk, det är en av de egenskaper jag har som jag tycker om och anser mig själv vara bra på. I början av vår relation blev Herrn lite bortskämd med det där, nästan varje gång vi hade sex var jag där nere och sög. Vilket i sin tur resulterade i en riktigt fuktig fitta, i och med att jag också går igång på det, som inte behövde förarbete utan det var bara att sätta igång. Jag suger fortfarande med glädje, utövar mycket gärna DT (deep throat), men inte lika ofta och hade jag anat att Herrn förväntade sig att jag skulle suga av honom eller vara något annat än tacksam för att jag gjorde det så hade det blivit ännu mer sällan då det hade varit en otroligt avtändande vetskap för mig.
Då vi har den relation vi har idag så ska egentligen jag vara tacksam för att jag får suga av honom, men just denna biten har vi kvar. Han kan hjärtligt gärna få be om det eller ”tvinga mig” ner på knä, men aldrig att han skulle få uttala att han på något sätt tog mig och det jag gör för givet. Det tar bort det roliga och tändande i det för mig.

Det är som allra bäst då vi myser till en film och jag plötsligt böjer mig ner, knäpper upp hans byxor, tar den i munnen och suger honom till han kommer i min mun. Då myser både han och jag, samt att han blir lite chockad över mitt tilltag, vilket gör att jag myser ännu lite till. Oväntat och på intet sätt krystat, bara en uppskattad upplevelse för båda.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Oväntade upplevelser är bäst

  1. mitt hjärta i dina händer

    Håller verkligen med,

    En gång när jag och min fru höll på att plocka fram mat gick hon plötsligt ner på knä, knäppte upp mina byxor och sög tills jag kom i hennes mun.

    Totalt oväntat och fantastiskt sexigt. När oralsex kommer helt kravlöst och spontant är det verkligen uppskattat.

    Svara

Skriv en kommentar!