Jubileumstävling!

Okej, dags att dra igång tävlingen då.
Vi talade om att sätta igång tävlingen på jubileumsdagen, men tålamod är inte min bästa sida så vi kör igång redan nu.
Idag är det tre veckor kvar till mitt jubileum. Den 1/9 är sista dagen att skicka in bidrag till tävlingen, bidragen publiceras den 2/9. En vecka går det att rösta på de bidrag som kommit in och på jubileumsdagen (9/9) korar vi vinnaren!

Hur gör man då för att vara med och tävla om en Ultra7 Future Tech Rabbit (värde 479 kr) från Intimera?

Då det är mig vi talar om har det självklart med en viss nivå av BDSM att göra.
Jag vill helt sonika att ni ska tolka BDSM med en bild.
Tycker ni om BDSM, då visar ni det genom bilden. Tycker ni det är förkastligt, ja då visar ni det.
Det är din unika tolkning och åsikt om BDSM jag är ute efter. (Inga stötande bilder dock såklart, med blod/spya/urin/avföring eller sådant, man måste dra en gräns någonstans så använd ert sunda förnuft.)
Låter kanske lite krångligt, men jag tror att det kan bli hur intressant som helst då jag är väldigt nyfiken på hur andra människor ser på det.
Många utgår ifrån det de sett i porrfilmer, eller de upprörande artiklarna som kommer i tidningarna ibland när det missbrukats och det kan ge en felaktig bild av hur det egentligen ser ut.

Så tveka inte, sätt igång och fota, välj ut din favoritbild och maila den till ladysheila@live.se innan den 1/9 för att vara med i tävlingen!
Glöm inte ange en fungerande mailadress på vilken jag kan kontakta dig vid en eventuell vinst, gärna en bloggadress om du vill att vi länkar bilden tillbaka till dig.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Jubileumstävling!

 1. Peaches

  My god. Kunde du inte komma på en svårare tävling?! 🙂 Nu blir det allt att gnugga geniknölarna. Men högst troligt slutar det nog med att jag inte får in nåt bidrag alls, jag är inte så konstnärlig av mig.
  Ett intressant ämne tycker jag, går att gripa sig an från många olika vinklar, och så är det självklart att du får ha precis vad du vill för tema på din tävling. Hoppas det kommer in många intressanta bidrag!

  Svara
 2. Kiwi

  Sjukt svår tävling!
  Internet svämmar över av kassa BDSM-bilder, men bra sådanna är det ont om. Och inte har jag nån möjlighet att ta egna heller :/

  Svara
 3. Körsbärsflickan

  Rolig tävling! 🙂 Måste man ha fotat bilden själv, eller är det okej att ta en från en öppen internetsida och manipulera den lite?

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Tanken är att man ska fota själv. Det gör ingenting om det är taget med en mobilkamera eller så, alla har inte systemkameror de släpar runt på. 😉

   Svara
 4. Pingback: Konstnärligt « Peach Me Baby

Skriv en kommentar!