Hur tjejtidningar ser ut för mig

Jag hittade den här bilden häromdagen. Jag har tyvärr ingen aning var den kommer ifrån eller vem som är upphovsman/kvinna till den, men jag tycker den slår huvudet på spiken.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Hur tjejtidningar ser ut för mig

 1. Sexy Sadie

  Det der er Christina Hendricks, skuespilleren som gir oss alle Joan Holloway i tv-serien Mad Men. Hun er en formfull kvinne som billedligjør 50-tallets timeglassfigur.

  Svara
  1. Tessi

   Det tänkte jag också på. Ska de sätta någon på ett sådant magasin, med de rubrikerna, så ska de då inte sätta Christina där! Denna kvinna har riktigt fina former, ingen pinnsmal size 0 där inte! Heidi Montag vore kanske ett bättre alternativ på detta tidningsomslag. Jag kan nog inte riktigt hålla med denna bild, men det kanske beror på vad för modemagasin man läser också. Eller hur mycket man tar åt sig av all rappakalja som publiceras nu för tiden.

   Svara

Skriv en kommentar!