Hon fastnade i orgasmen

Tidigare under eftermiddagen låg jag och min nya vän i sängen och myste och gosade. Mys och gos leder såklart till lite mer handfast umgänge, händer börjar smeka, munnar börjar smaka och det blev varmt och härligt.

Mina händer hittade in i hennes våta kön, fick henne att stöna och njuta. Orgasmerna rullar fram på löpande band, stön av njutning ljud fyller mitt sovrum medan mina händer utför sin magi på hennes mjuka kön.

Plötsligt slänger hon sig åt sidan och lägger armarna runt huvudet. Mumlar fram nånting oförståeligt men lägger sig en bit bort från mig. Jag förstår ingenting, men passar på att smyga iväg och tvätta händerna. När jag kommer tillbaka ligger hon fortfarande kvar i fosterställning och darrar som ett löv i vinden.

Vid det här laget är jag totalt förvirrad. Vad pågår egentligen?

Smeker hennes rygg och försöker fråga henne vad som hände, är nånting fel? Nej, ingenting är fel får jag väldigt darrigt och mumlande till svar. Jag smeker mer, undrar om hon gråter eller vad som pågår. Gjorde jag nånting tokigt? Total förvirring, men jag gör ett tafatt försök till att trösta eller så.

Plötsligt slänger hon sig på rygg, märker hur hennes hand söker sig ner mellan benen, smeker och gnuggar den där känsliga punkten och en orgasm rullar fram.

Darrningarna upphör, en suck av lättnad från henne. En suck av lättnad från mig också, för nu märker jag att ingenting är fel.

Jag frågar henne vad som hände?

”Jag fastnade!”

Förvirrad blick från mig, undrar vad som fastnade.

”Orgasmen. Den fastnade. Det var som att den aldrig tog slut. Eller, som när man är precis där på kanten till orgasm, och det bara fastnade. Jag kunde knappt prata!”

I ca 5-7 minuter hade hon alltså legat och haft en orgasm som aldrig tog slut. Ett slags orgasm-loop. Det var därför hon hade skakat som om hon frös och bara lyckats mumla fram korta, nästan obegripliga svar. För att lyckas ta sig ur den här loopen blev hon tvungen att till sist gnugga fram ett avslut till den. Vi pratade om vad som hände en stund. Efter en stunds samtal återgick vi till kramar och mys innan vi senare ägnade oss åt middagsmaten.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Hon fastnade i orgasmen

  1. ChrilleJ

    Jag har upplevt samma fenomen med en tjej jag träffade ett tag och kan säga att jag reagerade precis som du gjorde, hon berättade också sen att hon fastnat…:D

    Svara

Skriv en kommentar!