Hanna vill ha feedback

Hanna skrev ett mail in och frågade om jag kunde lägga upp lite bilder på henne, så kunde hon få feedback på vad ni tycker om hennes kropp. Hon skriver att hon ofta hör att hon har en fin kropp, men känner sig osäker och hoppas därför att ni kommenterar och ger eran åsikt om hennes kropp.

Observera att hon specifikt söker efter åsikter och kommentarer, så var inte blyga nu! Säg vad ni tycker!

Uppdatering 100809: Hanna skrev in och ångrade sina bilder och bad mig att ta bort dem. Hon oroade sig för att bli igenkänd, och därför har jag nu gjort som hon önskade.

Läs även dessa inlägg:

11 tankar kring ”Hanna vill ha feedback

 1. daniel

  Oj, fint!

  Dock borde hon fixa lite mer ljus, bilderna är väldigt mörka :-/
  Det gör dock inte kroppen mindre vacker.

  Favoriten är nummer 5, helt klart.

  Give us more 🙂

  Svara
 2. En kåt man

  Hanna,

  Du ÄR verkligen sexig. Dock är bilderna lite mörka tycker jag ;-(

  Fina och välformade bröst, och en mycket sexig stjärt. Jag skulle gärna ha en härlig natt med dig om jag fick möjligheten. 😉

  Puss
  En kåt man

  Svara
 3. Viktor

  Du är en väldigt vacker kvinna med en underbar kropp.
  Jag förstår inte ens varför du är osäker, du är ju en 10 poängare när det gäller kroppen iallafall 🙂

  Svara
 4. Kalle (the original)

  Väldigt fin kropp helt igenom med goda proportioner. Ett tips till nästa år dock är att besöka ett nakenbad så blir du fint bränd över hela kroppen och slipper bleka ränder. 😉

  Svara
 5. Manlighetens drömmar

  Den kroppen går fan inte av för hackor. En kvinna som rör sig mycket, det syns, eller så har du fruktansvärt givmilda gener. Bild nummer 6, om man börjar från toppvänster, gav mig näst intill hjärtstillestånd. Tack!

  Svara
 6. Relationsanarkisten

  Fulländad helt enkelt!
  Njut av att vara så läcker nu när du är ung och bjud gärna på dig själv med fler bilder.

  Svara
 7. Älskarinnan

  Det är så fascinerande att läsa hur olika kvinnor upplever sin kropp.
  Här sitter jag, några år kvar till 50, hängmage, hängbröst och säkert en plastikkirugs dröm, och jag är nöjd med det jag ser i spegeln. Jag älskar min kropp, den vet vad jag gillar och vägrar göra saker som ogillas.
  Då tittar jag på denna fantastiskt vackra kropp som visas på korten och förstår inte vad tösen vill. En gudomligt vacker kropp, som hon ju ochså fått höra fattar jag det som, förmodligen av folk i verkliga livet. Ändå tvivlar hon och vill veta vad fullständiga främlingar tycker om hennes kropp?
  Till Dig på korten, det viktiga är inte vad ANDRA tycker om din kropp, det viktiga är vad DU tycker.
  Lär känna din kropp, lär dig vad du tycker om osv……och njut av den! Bättre redskap för njutning än den egna kroppen finns inte 😉

  Svara
 8. Hon

  Mörka bilder..men vilken fin kropp! Skulle vi ha en tjej med oss i sänghalmen (igen) är en sån kropp idealet för mig. Jag älskar nätta bröst med ljusa vårtgårdar och Han älskar solränder. Vackert värre.

  Svara
 9. Hanna

  helt okej kropp. borde sola bort ränder. inte min typ av tuttar. men vi är alla olika och hon kan säkert få vem hon vill med rätt inställning!

  Svara

Skriv en kommentar!