En ny erogen zon

Jag har upptäckt en ny erogen zon på min kropp, vilket är helt otroligt. Vid det här laget borde jag känna min kropp så pass väl att detta inte ska ske, men tydligen kan det fortfarande ske och det gör mig både lite chockad och samtidigt spänd inför vad mer jag så småningom kan komma att upptäcka.
De senaste veckorna har vi fokuserat på ganska mycket mys, just för att det fallit sig naturligt då det varit mycket annat som krävt vår uppmärksamhet. Vi har krypit ihop och sett film exempelvis och när vi legat omslingrade i soffan har Herrn på något sätt kommit åt min armhåla med sina fingrar. Jag är inte kittlig och sådär så han vet att han kan smeka med fingertopparna lite varstans på min kropp. Men när han har smekt mig i armhålan (det låter lite smått obehagligt, visst gör det?) så har jag tänt på alla cylindrar!
Det är en kittlande känsla som fortplantar sig ned längs med mina revben, över höften och direkt ner mot underlivet.

Tidigare har jag sett mina armhålor som något asexuellt, visserligen är varenda del av mig en del av en mycket sexuell varelse, men armhålorna har jag sett som lite smått äckliga om jag ska vara ärlig. Det är inte så att jag svettas ymnigt, det kräver ju ansträngning som för andra människor, så det har inte med svett att göra. Det är just att jag inte tänkt på dem, jag har rakat mig i armhålorna varje gång jag duschat sedan jag var väldigt ung, ungefär då de första hårstråna kom då jag tyckte det var fruktansvärt obehagligt. Jag har alltid varit noga med bra deodorant som luktar gott, för min egen trivsel och känsla. Men det är allt och nu får jag helt tänka om. De är alltså ytterligare en zon där Herrn kan spela med sina fingrar för att få igång mig.
En kväll då vi nyduschade hamnade i säng för lite kärleksfullt älskog slickade han lätt i en av dem och det som jag i tanken trodde jag skulle se som urbota dumt och till och med avtändande var istället helt tvärtom. Nyduschad behöver man dessutom som regel inte bry sig om något annat än att ha trevligt, allt är rent och luktar gott, just denna gången hade jag dessutom inte hunnit ta på mig deo för vi gick iväg till sängen utan att passera gå. Så det var en underlig men härlig upplevelse att ha hans tunga lekandes där, om än för några sekunder, så lärde jag mig något helt nytt om mig själv.

Enligt Wikipedia är de erogena zonerna (eros, gen´es, ”som väcker kärlek”): Fingrar, fötter, tår, ben, öron, nacke, bröst och könsorgan hos man och kvinna.

Då funderar jag på om jag är helt onormal såklart, ännu en felkoppling i maskineriet Sheila?
Men skönt var det och jag är så gott som säker på att de flesta har erogena zoner som inte klassas som standarn eller norm. Men å andra sidan, ben? Ja, kanske, ska be Herrn snällt om han kan slicka lite i mitt knäveck nästa gång han är ”söderöver” och se hur jag reagerar.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”En ny erogen zon

 1. klumpesnusk

  Armhålorna är en förvånansvärt erogen zon. Många människor tänker inte på att det är en stor källa till njutning. Smeka, kyssa, bara hålla där. Många av våra nerver passerar under relativt tunn hud i armhålan, och det kittlar hjärnan. Lägg sen till att armhålan är en källa till feromoner, dessutom.

  Detta förstärks av att armhålor ofta är lite tabu idag, speciellt hos kvinnor. Om man då skapar njutning genom att smeka hennes armhålor förstärks det av denna lite förbjudna känslan 🙂

  Svara
 2. Save

  Hehe, jag blir alldeles till mig när min finaste pussar på näsroten, och om han biter lite lätt vet jag inte vad jag ska ta mig till. Så du är inte ensam om udda erogena ställen..

  Svara
 3. Mysteria

  Åhhh, jag fick precis också veta att mina armhålor var en fantastiskt upphetsande plats att bli slickad på. Undrade vad f*n killen höll på med när han började kyssa och slicka mig där, men jag gillade det verkligen.

  Svara

Skriv en kommentar!