Efter kräftskivan

Vilket mystiskt men härligt avslut jag fick på kvällen igår.
Vi var på kräftskiva, det är ju augusti så kräftskivorna har anlänt med buller och bong. Någon öl blev det, lagom så vi blev lite salongsberusade både jag och Herrn. Jag kände efter ett tag att det pirrade sådär mysigt mellan benen så jag bad Herrn att vi skulle gå hem och knulla lite istället. Han var inte sen på den idén och hem gick vi. Men inte in, vi blev sittandes på altanen en stund och sedan skulle jag ställa mig upp framför honom och strippa. Sagt och gjort, av med alla kläderna och med baken mot Herrn där han satt som en kung i fotöljen på altanen fick jag böja mig framåt. Lite smisk fick jag allt, bland annat med ridpiska på ouppvärmd bak (aj!) men han smekte, nafsade lite i skinkorna och förde fingrarna och sin hand in och ut inuti mig.
Det är en underdrift att säga att jag höll på att bli smått tokig. Då känner han att jag behövde kylas ner tydligen, så jag känner kall öl strilandes ner över mina skinkor, ner mellan dem och vidare ner på insidan av mina lår. Det var en ny och spännande känsla, det måste jag erkänna.

Efter att jag torkat av mig och vi gått in hamnade vi i köket, fingrarna åkte in igen och efter en kort stund rann det återigen nedför mina lår, dock inte öl denna gången utan strilande fittsafter. Detta hör inte till det vanliga här hemma, vanligen får jag hjälpa till för att det ska rinna, igår kväll rann det dock obehindrat och helt utom min kontroll.
Upp i sängen bar det av, glidmedlet togs fram och Herrns hand letade sig upp i mitt inre. En fontän till lät inte vänta på sig och jag var vid det här laget alldeles vimmelkantig.
Han var dock inte färdig ännu utan började slicka mig samtidigt som han hade tre fingrar inne och jag sprutade ner halva sängen. Min halva, tack så mycket, men det var det värt.

Det hela avslutades i en liggande bakifrån position där Herrn hade knäna på utsidan om mina och höll armarna om mig i en hårdhänt omfamning. Vilket är helt underbart och samtidigt som det är skönt så känner jag mig så trygg i hans armar när han gör så. Jag kan knappt röra mig, men jag känner hela hans kropp och tyngd på mig, oslagbart.
Så jag somnade med ett leende på läpparna, Herrns armar runt mig och hans andetag kittlandes i mitt nackhår.
Det är enligt min mening en väldigt lyckad kväll.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Efter kräftskivan

 1. Mollie

  Jag skulle ju sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Men icke, tydligen. Det lät riktigt läckert. Grattis 😉

  Svara
 2. Linda

  Hej!
  Jag undrar om någon skulle kunna hjälpa mig?
  Jag har hittat en sak jag vill köpa som bara verkar finnas på webshopen sexy toys online (punkt) se men de har fått en del negativa kommentarer på nätet. Nu undrar jag om Sheila, Klumpe eller någon läsare beställt därifrån och varit nöjda?

  Svara
  1. klumpesnusk

   Jag personligen har noll erfarenhet av den butiken, och kan tyvärr inte uttala mig om den. Vad är det för nånting som bara verkar finnas där?

   Använd gärna lustfynd.se som är ett slags sökmotor för sexbutiker och kolla om saken finns där, och isf finns på en annan butik.

   Svara

Skriv en kommentar!