Den oberäkneliga kuken

Jag hade besök av vännen Leek för en vecka sedan. Vi hade fruktansvärt trevligt tillsammans, och jag tycker mycket om henne. Saknaden när hon försvann blev stor, och min säng känns obekvämt tom emellanåt.

Under de senaste två dagarna har jag tänkt på min kuk. Den sitter mellan mina ben, och lite förvånande är det en kroppsdel som jag faktiskt inte har några komplex för. Det är i kontrast till omröstningen där till höger, där det i skrivande stund är den kroppsdel som majoriteten av män har komplex för. Inte jag dock, tvärtom tycker jag väldigt bra om min kuk, och jag är glad att såväl Mollie som Leek och övriga tycker om den.

Jag gillar hur den är formad, och jag har inga som helst problem med min genomsnittliga storlek. Min filosofi kring min kuk är ganska enkel – jag kan inte ändra på den, så därför tillför det ingenting till mitt liv att oroa mig över min kuks utseende, storlek eller funktion. Bättre att fokusera på det jag gillar med den.

Det betyder dock inte att jag aldrig tänker på min kuk, eller att jag är helt nöjd med den. Jag har inga komplex för den, men emellanåt önskar jag att min kuk var mer närvarande på samma spelplan som resten av min kropp och speciellt tillsammans med min hjärna. Om min kropp var ett fotbollslag så hade min kuk varit den där spelaren som är briljant för det mesta, men som har svårt att spela tillsammans med resten av laget.

Leek frågade en gång rakt ut om jag tände på henne. Jag svarade att självklart gör jag det. Vilket jag gör. Jag tycker hon är en mycket sexig, vacker och attraktiv kvinna. En helt och hållet sanningsenlig åsikt från mig.

Orsaken till att hon frågade var att responsen från min kuk inte riktigt stämde överens med vad min mun sa. För saken är den, min kuk är ganska petig, och som nämnt ovan befinner den sig inte alltid på samma spelplan som resten av min kropp. Just den här gången var den extra frånvarande.

För saken är den, jag har insett på senare tid att min kuk har vissa drag av att vara en primadonna. Den tycker väldigt mycket om att bli smekt och klappad och kysst, men den är petig med omständigheterna. När det är dags att knulla kan den tröttna och gå och lägga sig om det är för vått eller för torrt, eller av nån annan anledning som den inte gärna kommunicerar med resten av kroppen om.

Det här kan tyvärr leda till att min sängkamrat kanske tror att jag inte tänder på henne. Vilket ju är väldigt synd, och något som inte stämmer.

Jag har börjat fundera på hur jag ska kunna få bättre kontakt med min kuk, och få honom att vara med på spelplanen. Det första steget är säkerligen att gå ner i vikt – sånt påverkar både den mentala men även den fysiska biten, och jag är (och har varit i flera år) för rund.

Inte heller tror jag att jag är ensam i att ha en kuk som inte riktigt befinner sig på spelplanen även när det är match. Jag tror många killar har en kuk som inte verkar lyda riktigt. Det är säkerligen en stor orsak till att killar har komplex för sin kuk. För när man tittar på porrfilm är det stenhårda stakar hela tiden, överallt. Det är automat-effekten: stoppa in en slant och få en styv kuk. Sånt är svårt att leva upp till i verkliga livet, speciellt om man har mycket annat som tar upp plats i huvudet.

Har jag någon poäng med det här, förutom att få skriva om min egen kuk? Ja, att kuken är en något oberäknelig kroppsdel. Såväl min kuk är det, och jag tror att det finns fler manliga läsare där ute i nätvärlden som kanske nickar instämmande när ni läser det här.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Den oberäkneliga kuken

 1. Ella

  Min pojkvän är ung, smal och vältränad. Men så fort vi drar på kondom så slaknar han… Ibland kan han få upp den igen, men oftast inte…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, alla är vi väldigt olika. Att kuken inte vill vara med och leka kan bero på nästan vad som helst, och är inte alltid möjligt att förklara logiskt.

   Jag har själv liknande erfarenhet med kondom. När jag trär på kondomen blir friktionen ”fel” på något vis, och det är svårt att upprätthålla en erektion.

   Svara
 2. onmybike

  Kul och riktigt bra förklarat för mig som inte har kuk. Men nu fattar jag!! Släpp stolpen och kom in i matchen, Är en liten tanke….KRAM

  Svara

Skriv en kommentar!