Angående kommentarer i gallerierna…

… så har det på senare tid blivit väldigt sexualiserade och ganska råa kommentarer där. Under kvällen har jag suttit och rensat bort en hel del såna kommentarer, och det tycker jag är lite tråkigt och onödigt. Jag förstår att det vattnas i munnen och kittlar mellan benen, men väldigt grova kommentarer undanbedes. Syftet med gallerierna är inte att visa upp sig, utan att visa att alla är olika.

Lämna gärna kommentarer, men lämna kommentarer med lite stil och smak. I framtiden kommer jag inte att släppa igenom kommentarer som är alltför grova, och jag kommer själv att avgöra var gränsen går.

Jag har även på senare tid fått refusera flertalet bilder som är inskickade i syfte att locka fram just väldigt grova anspelningar. Skicka gärna in bilder, men förstå att syftet med gallerierna är inte att vara en påfågel och visa upp sig, utan att visa att alla kön är olika och att man inte behöver skämmas för hur man ser ut mellan benen. Rent dokumentärt syfte, alltså.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Angående kommentarer i gallerierna…

 1. SeB

  Det är det som är det fina med gallerierna, det naturliga och det vackra med att alla ser olika ut. Mer naket så vi alla kan se att vi alla är vackra!

  Svara
 2. Elin S.

  Först: Bra Klumpe!!

  Sen: Men varför i hela friden ska han ens behöva gå in och rensa? – har sajten verkligen så många 14-15-åriga kåtgalna och kommentarglada läsare, eller är det vuxna män-niskor som bidrar med porrstönandet?

  Och tredje: I högerspalten finns omröstningar som ligger ute ett tag, och jag tycker själv att det är kul att svara. Sedan någon vecka handlar omröstningen om komplex, och fram till denna stund, då jag skriver, har 206 kvinnor svarat, och antalet män är = 0. Zero. Vid förra omröstningen var det likadant. Man skulle alltså kunna anta att denna blogg endast har kvinnliga läsare – vilket motbevisas av kommentarerna i fitt-galleriet…
  Jag har myror i huvudet, funderar så in i vassen över hur det här kommer sig…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag rensar inte ofta, och jag rensar inte gärna. Men just i det här fallet kände jag att jag ville ta bort riktningen som kommentarerna fallit in i, och det gjorde jag.

   Vad gäller omröstningen så vet jag inte varför du ser såna resultat, för det finns i skrivande stund bokfört att 181 män har röstat. Måste vara nåt tekniskt problem som tyvärr verkar vara bortom min kontroll.

   Svara
  2. Peaches

   Elin, du har antagligen röstat själv, och då visar omröstningen resultatet varje gång du kommer in på sidan. Om du inte har röstat (som du högst troligen inte gjort på männens omröstning), så måste du klicka på ”view results” för att se resultatet av omröstningen.

   Svara
   1. Elin S.

    AHA!!! 🙂 – Wow! nu förstår jag!! Tack Peaches!

    Och då funderar jag över något annat (jag är en mycket nyfiken person, det är bara då det gäller sex som jag har lyckats missa en hel del, tycks det… 😉 … )

    Av männens röstning idag (193 män) anger 31% kuk-komplex och 29% rumpkomplex, 12% inga komplex alls, 11% flera komplex.
    Jämförs med kvinnornas (221 röster): 15% fitta, 27 % mage, 7% inga och 29% flera komplex.

    Så rent statistiskt (åh, vad jag älskar statistik, min hjärna är nog fyrkantig…) så kommer kvinna A. att möta man A. i sängen och han har jättekomplex för sin kuk (är det i andra mäns sällskap eller med kvinnor?) och hon har ungefär lika mycket komplex för sin mage (i mäns sällskap eller i bastun med tjejerna?)- Å andra sidan har hon 3ggr mer komplex för fler än en kroppsdel än vad han har.
    Som kvinna tycker jag att en kuk kanske inte alltid är lika snygg på bild som IRL, och varför i hela friden ha komplex för rumpan om man är man? Är rumporna för små eller stora, eller för mjuka eller för … tja… vadå?
    Och rumpan ser man ju inte ens själv, om man inte vrider på sej, och det är ingen normal position för en människa att gå och stirra på sin egen rumpa… Komplex för en kroppsdel man normalt inte ser själv (och därmed lite svårbedömd i egna ögon?) Jämför med
    tjejernas 15%iga fittkomplex, (den går man ju inte heller och stirrar på i vardagslag och tycker är ful, som bröst eller ben kan vara?
    Väldigt mystiskt är att bara 4% tjejer anger rumpkomplex – och ändå är det hos kvinnor rumpan anses vara sexuellt tilldragande, inte hos män…
    Det här med komplex är alltså mycket komplext 😉

    (Nä, nu är jag ännu mer gråhårig, jag ska inte fundera så mycket, så här sent på dygnet…) 🙂

    Svara
    1. Kalle (the original)

     Jag tror nog visst du blandat ihop männens rumpor med deras magar då ser 29% mage på en andraplats medan rumpan kommer på sjätteplats med 4%.

     Att män över lag har mest komplex över kuken är ju inte speciellt förvånande. Komplexen hamnar där samhället och media lyser upp mest. Tragiskt att så många går runt och lider av det…

     Svara
 3. Sara (Originalet)

  Jag tycker också att det var bra att du rensade.
  Kändes väldigt ”fjortis” i kommentarerna ett tag.

  Hoppas framtida kommentarer håller högre standard.

  Svara

Skriv en kommentar!