Tv-kväll OTK

Jag har en fascination för den mycket gapiga och bestämda kocken Gordon Ramsay. Jag vet inte vad det är riktigt, om han hade varit tyst och försiktig hade han absolut inte haft samma sex-appeal som han har nu, han är trots allt inte så vacker. Det är väl hans utstrålning och sätt som min fascination grundas i.

För någon kväll sedan hade vi en lite underlig men härlig filmkväll jag och Herrn.
Vi såg nya avsnitt av Hells Kitchen och medan vi gjorde detta låg jag över hans knä (OTK = Over The Knee). Mellan mig och knäet hade jag den beryktade spikmattan. Det låter värre än det var, jag hade linne på mig så då var det mest för förstärkning av känslan i övrigt. Medan vi tittade så fick jag lite pisk med ridpiskan och smisk med bara handen. Två dagar efter var jag vackert färggrann om baken.

Det var otroligt mysigt att ligga där över hans knä och det var samtidigt nervkittlande då jag aldrig riktigt visste när det skulle klatscha till.
Till största delen använde han bara handen och jag måste säga att det är underskattat. Piskor i alla former och storlekar i all ära, men Herrns hand gör jobbet minst lika bra, om inte bättre.
Sedan att höra Gordons bestämda gapande medan det klatschade förhöjde känslan, tillsammans med spikmattan under. Det är svårt att förklara, men det var sannerligen speciellt. Dyblöt blev jag iallafall, minst sagt.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Tv-kväll OTK

 1. Cookie

  Jag fattar inte ens att jag orkar kommentera detta. Herregud. Vad har du haft för uppväxt? Hur är din relation med din pappa ( el mamma)? Jag skojar inte. Övergreppsproblematik? Hur ska du uppfostra dina barn? Förstår du öht att man har problem om man är som du? Man kan känna sig älskad utan att få spö. Göran Lindberg? Ring inte till mitt jobb. One word: TERAPI. Av ett annat slag.

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag tycker det är så sorgligt att du verkar så insnöad. Det finns andra aspekter av livet än de du är van vid och jag hoppas att du en dag får uppleva dem. Inte nödvändigtvis inom BDSM, vilken är den genre jag funnit passa mig ypperligt, utan en annan.
   Att någon tycker om andra saker än en själv är inget konstigt, men ditt resonemang, nej det köper jag inte. För mig är det absurt att säga sig kunna älska flera samtidigt, att ligga med fler människor än man kan räkna till inom en vecka, att gå omkring med orakade armhålor/ben och underliv samt många andra ting som inte nödvändigtvis har med varann att göra. Men jag ser på intet sätt ner på människor som lever på detta sätt och som trivs med det. För jag tror inte jag behöver säga att jag trivs med det jag gör, det anser jag vara tydligt och jag har kämpat för att komma hit. Jag är älskad, med eller utan blåmärken. Det är en underbar känsla, hoppas du får känna på något liknande som jag känner idag. 🙂

   Svara
 2. rebecka

  tror knappast att terapi behovs ;), underbart att ni njuter sa tillsammans och att ni har hittat eran egen plats i BDSM varlden. Sjalv ar jag inte allt for mkt for blamarken, men kan forsta din lycka, kanner lika nar Master ber mig att bara min breast harness och jag tar av det och ser markerna.

  Svara
 3. Väninnan

  Men herre jävlar! Nu får ni ursäkta mitt språkval!

  Hur kan man över huvudtaget ifrågasätta någon annan på det viset som det görs här.
  Jag förstår att många har svårt att se vad andra ser med BDSM och det köper jag. Men inte det där resonemanget.
  Jag känner välutbildade, högt uppsatta chefer, folk som växt upp i de bästaste av familjer osv i BDSM-världen.

  Det har inget med varken uppfostran, trauman osv att göra. Visst finns det dom som använder BDSM i självdestruktivt syfte men det finns det i alla sporter, spel och i den vanliga vardagen med. Det handlar inte om att få spö!! Om du läst Sheilas tidigare inlägg så borde man vid detta laget förstått att det handlar om mycket mycket mer!

  Hur uppfostrar en homosexuell sina barn, hur uppfostrar en polly sina barn? En trans? Någon som tänder på långa naglar? Precis som alla andra gör, på sitt eget vis!! Givetvis blandar man inte in barnen i sina BDSM-lekar eller låter dom märka.

  Nä nu blev jag förbannad på riktigt!!!

  Och vadå Göran Lindberg! Hur kan man över huvudtaget jämföra det med detta!!

  Jag njuter av pisk och smisk och mycket mycket mera! Fy vad sjuk jag måste vara!! Nä just ja det finns papper på att jag är helt frisk 😉

  Nu skrev jag en väldigt opedagogisk kommentar och det är jag medveten om!!

  Svara
 4. Mollie

  Jag blir bara så ledsen när jag läser den första kommentaren. :'(

  Okunnighet sårar.

  Svara
 5. Missne

  Har funderat på att svara i ett par dagar nu, väntat på andras svar, och vänt och vridit på det. Till slut blev det övervägande argumentet att säga något alls att den typen av beteende som första kommentarens skribent uppvisar är ett mycket större hot mot något barns uppväxt än BDSM någonsin kommer vara.

  Nej herregud, den här typen av ignorans, fördömande och OTROLIGT respektlöst beteende kan och ska inte få glida under radarn, när en vuxen människa, utan att ha någon som helst grund för sitt tänkande, fördömer en annan vuxen människas levnadssätt, trots att man varken känner till personen eller uppenbarligen vad detta levnadssätt innebär i hennes fall.

  Jag hoppas verkligen att det som antytts på andra ställen var en tillfällig chockreaktion och inte en grundsyn.

  Svara
 6. Elin S

  Det jag finner så intressant med Sheilas öppenhet om vad hon känner, är att jag får en liten inblick i en värld som varit helt främmande för mej, (insikt och förhoppningsvis en gnutta förståelse). Även om man, som jag, har bekanta som är officiella med sin BDSM-läggning är det svårt att greppa detta med att smärta eller undergivenhet kan vara förenat med njutning. Att det sen inte är min grej, tja – huvudsaken är att Sheila är lycklig.
  Och jag kan säga, att om jag inte hade prövat att ligga på en spikmatta skulle jag aldrig tro det heller, att detta att utstå smärta kan leda till något helt annat, till motsatsen, en inre frid. (-Hoppsan, somnade jag verkligen på det här tortyrredskapet…??!!)

  Svara

Skriv en kommentar!