Sommarsol!

Sitter här och njuter av sommaren. Juni var lite ambivalent kring huruvida den ville bli sommar, med mycket regn och inte speciellt mycket solsken. Men Juli ramlade in med dunder och brak, och nu njuter vi av 27-gradig värme även här uppe i de norra delarna av landet.

Jag har ingenting direkt djupsinnigt att säga. Förhoppningen är att jag får besök av en mycket vacker kvinna om mindre än två veckor, och det ser jag väldigt mycket fram emot! En ny spännande människa, givetvis en läsare av denna blogg, som på kort tid blivit en fascinerande del av mitt liv. Det är alltid intressant det där med personkemi. När det verkligen klickar, då är det en rivstart, en total brandslang som bara forsar fram. Man pratar och pratar och pratar och det är som om man känt varandra i hundra år.

Men i övrigt är det som vanligt med mig. Längtar ut till nakenbadet, ingen som är i närheten av mig och vill dit också? Hade varit skoj att åka dit ett litet gäng, mysa och sola och prata strunt.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Sommarsol!

 1. Norrländska

  ”När det verkligen klickar, då är det en rivstart, en total brandslang som bara forsar fram. Man pratar och pratar och pratar och det är som om man känt varandra i hundra år.”

  Det där känns igen…

  Svara
 2. dekanami

  Även i de södra delarna av landet är det sol och varmt. Bevattningsförbud infört hos mig. Varannan dag bara, men i allafall. Stackars mina små plantor. Men jag tror de kommer att överleva ändå. Det behövs verkligen en kanonsommar efter den vargavinter som varit. Och sommaren har startat alldeles perfekt!

  Svara

Skriv en kommentar!