Sommarplanering

Året runt är jag ganska hemsk att tas med, kåt konstant (ingen hemlighet för er såklart). På våren spirar det tillståndet ännu mer, men på sommaren blommar det upp ordentligt. I sommar har vi dock en liten planering, eller önskan är nog mer rätt ord. Vi ska prova på lite nya ting, för att stilla nyfikenheten lite.
Vi har bland annat tänkt åka till någon nudiststrand, jag må vara ett pervo, men jag har aldrig badat på en nudiststrand, är det nu jag ska skämmas måntro? Det blir en upplevelse tror jag, vet bara hur skönt det är att slänga av sig kläderna och låta vattnet smeka min nakna hud. Andra människor har dock aldrig varit publik, inte på det semi-offentliga sätt som på en nudiststrand.

Vi har också tittat på detta med dogging, vilket jag tror att Herrn är mer inne på än jag, även om det var jag som kom med förslaget. Han tänder på tanken med anonymsex medan jag gärna lär känna de jag ska hoppa i säng med. Men jag går igång på tanken, det kan jag inte säga annat om, så jag vill gärna prova och se hur det är. Man ska inte dö nyfiken sägs det ju. Det sägs också att det finns möjlighet att kombinera nakenbad med dogging.. Vilket låter rimligt, men inte så nyttigt, de hör ju nödvändigtvis inte ihop tänker jag..

Nakenbad hemma har vi också tänkt oss. Vi har strippat lite försynt när vi väl hoppat ner i poolen, men aldrig haft ”riktigt” nakenbad här. Tanken var att Hanna och Tom skulle komma hit, grilla och mysa, för att fortsätta saker och ting utan kläder (som vi brukar, haha!) fast i poolen.

Med Hanna och Tom ska vi också åka på strippklubb, vilket som tur är inte nödvändigtvis är bundet till årstid som de andra upplevelserna, likväl ska det ske. Undrar bara om det blir lika underhållande för Herrn och Tom som det blir för mig och Hanna. Ser nästan framför mig hur vi kvinnor är de som dreglar, kanske pillar lite på varann sådär under bordet, men det brukar vi ju göra så det är inget konstigt med det.

Vi ska även besöka The Mansion, Herrn och jag tillsammans med våra andra härliga pervovänner, ingen hemlighet vad som tänkt utövas där, men jag längtar!

Rapport kommer såklart på de ting vi hinner företa oss, det är trots allt juli, sommaren flyger förbi och hur förtvivlat jag än försöker stoppa tiden från att gå så fruktansvärt fort just på sommaren så kan jag till min stora besvikelse inte trolla. Vi får helt enkelt jobba på snabbare, haha!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Sommarplanering

  1. Hanna

    Halloj, ja jag ser verkligen fram mot vårat strippklubbs-besök, intressant ska det bli. Lite nakenbad kan ni komma till oss och utöva det tillsammans där vi brukar nudistbada.
    Kram

    Svara

Skriv en kommentar!