Shoppingturen

Jag var så trött efter shoppingturen igår att jag inte riktigt orkade sätta mig vid datorn. Men roligt hade vi, det var länge sedan jag skrattade så mycket.
Vi var runt på diverse porrbutiker bland annat, där vi lyckades med konststycket att genera två butiksbiträden, en i vardera butik. Först en yngre tjej som blev lite chockad när min kära väninna frågade om hon fick prova piskorna de hade i butiken. Efter en viss tvekan sa hon ja och jag gick lös på min väninna med lite olika piskor, men det var ingen som var något att ha direkt. Däremot fann hon några läderbälten som det var lite kraft i så de fick följa med henne hem.

I den andra porrbutiken jobbade en äldre herreman som blev lite nervös och sa att piskorna minsann var ”ajaj”, som i att de gjorde ont. Men prova fick vi och han tittade förskräckt på. ”Ja det beror ju på vilken smärttröskel man har” stammade han sedan fram. Jag vet inte om han höll på att komma i byxorna eller vad som hände riktigt, men vi gjorde nog helt klart hans dag ännu lite mer intressant igår.
Min väninna blev dessutom lite öm efter min behandling, haha, det fann jag vara lite underhållande.

Uppdraget var dock att finna en ”outfit”, så en klädesbutik var ett måste att besöka. Det gjorde vi och en medelålders man hade ganska roligt åt oss där vi gick runt och tittade efter slampiga kläder i hans butik. Jag fick prova några klänningar och då jag inte är särskilt pryd av mig brydde jag mig inte nämnvärt om han tittade när jag drog bort draperiet för att få hjälp med dragkedjor och sådant. Sedan klagade jag lite på att det var varmt och kvavt, det är sådant väder runt om i Sverige såhär på sommaren så det var inget konstigt med det. Men då tyckte mannen (med glimten i ögat och ett nervöst leende) att jag skulle byta om ute i butiken istället för i provhytten, haha. ”Du skulle må då va?” sa jag, men någon striptease i butiken blev det inte minsann.

Det kan hända lite allt möjligt när vi pervon släpps lösa sådär. Det var riktigt trevligt och skönt att vara bara vi tjejer, utan män och barn. Jag kan dock säga att jag tar ett x antal rapp istället för att få sådana uppdrag igen. Att shoppa på tvång var inte så roligt som jag trodde att det skulle vara. Men en outfit fann vi, för 996,50! Det är bra jobbat och jag hade inte klarat det utan mina två väninnor. Ett stort och hjärtligt tack till dem, för sällskap och värdefull hjälp.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Shoppingturen

 1. dekanami

  Att ni inte hade en videokamera med er….vilken film det blivit! En kioskvältare på UTUB, ”Den snälle, den stygge och den piskade”. 🙂

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Haha, ja det hade ju varit något. 😉 Fast jag undrar vilken jag hade varit? Antagligen den stygge då i och med att det var jag som piskade (för en gångs skull). Vår nya väninna stod bara bredvid och log. Så ja, den stygga hade nog varit min roll. En roll jag gärna tog måste jag erkänna, jag är lite betagen i min väninnas bak faktiskt. 🙂

   Svara
 2. Hanna

  Låter som ni haft en otroligt bra dag! En bild på outfiten vill jag gärna se, efter helgen då förstås, jag misstänker att Herrn inte får se den före lördag?
  Puss i ljumsken!

  Svara

Skriv en kommentar!