Sexnovell: Strandens hetta

Signaturen ”Fröken Rudolph” låter oss njuta av det här egenskapade alstret. Det tackar vi för!

Han ligger där nästan naken i sanden med en filt under sig. Det är en solvarm dag med lite bris. Vi hade noggrant packat ner allt i plast och packpåsar innan vi åkte: matsäck, extra kläder, sånt man behöver för en dagsutflykt i kanot. Strömmen har fört oss nedför älven. Vårt mål var sanddynerna i deltats mynning, en fredad oas, bara tillgänglig för oss som kommer sjövägen. Ulf och jag paddlade den ena kanoten, Micke och Emma den andra. Bara Emma vet att jag gillar Uffe. Hon har vetat om det i några veckor. Jag var tvungen att berätta, kunde inte hålla det inne. Vi plockade hjortron på myren tillsammans och jag sa som det var.
– Du vet att vi har varit ihop va? sa hon.
Jag suckade. Såklart att Emma hade knullat Ulf, hon och Micke funkar inte så bra ihop, jag vet inte vad som håller dem samman.
– Man måste ju testa, sa hon och jag kunde se dem, omslingrade i duschen, hans händer på hennes toppiga bröst och kuken djupt inne i henne. Ja, jag avundas henne de vackra, mjuka brösten. Hur många gånger har vi inte stått i duschar tillsammans, hon och jag, för att spara varmvatten och tid? Hur många gånger har jag inte sett henne naken, sett den ljuvliga triangeln där magen möter låren? Hon är en av mina närmaste vänner, och det är kärlek jag känner för henne, och hon har knullat Uffe.

Nu ligger vi alla fyra på stranden, hör måsarna skria och njuter av dagen. Kanoterna är uppdragna i sanden, vi har fikat, badat och vilar före hemfärden uppströms. Jag är rastlös. Solen värmer mig, tankarna på Uffe har under den senaste veckan bränt i kroppen och gjort mig oerhört kåt. Det är skönt att vara tjej då – att vara man och ständigt kåt måste vara både plågsamt och pinsamt. Min kåthet är ett sug inuti, en svullen, tung känsla av lust och begär efter att ha det varma, hårda i mig som jobbar, stöter och kliar den där inre markattan som skriker efter kuk. Jag bestämmer mig för att ta en runda på den lilla ön där vi befinner oss. Deltat växer en bit varje år med den sand älven för med sig, men ligger helt öppet för havets vindar, så här finns inte så många träd, mest buskar.

Jag går i mina egna tankar och märker inte att jag fått sällskap.
– Det är himla fint här ute.
Hans röst får mig att hoppa till.
– Mmm.
Vad ska jag säga, att jag vill dra ner honom på marken, direkt – utan snack eller förklaringar, ta hans hårda kuk och styra in den i min hungriga fitta?
– Det har varit en fin vecka va?
– Mmm, säger jag, stum av plötslig blyghet, och tänker på hur jag vill att han ska komma in i mig bakifrån, hålla hårt i mina höfter och knulla som om det var sista gången. Sista gången innan himlen faller ner över oss och världen går under.
– Så du ska åka hem om några dagar?
– Mmm, säger jag och snubblar över en björkrot, famlar men ramlar handlöst i backen. Jag faller i mjuk, gräsbevuxen sand och slår mig inte nämnvärt, men det är så jäkla pinsamt att dratta omkull så här. Istället för att hjälpa mig upp så slänger han sig ner bredvid mig.
– Du är inte så vidare pratsam just nu?!
Nej, jag är inte det. I kanoten satt han bakom mig, och jag var intensivt medveten om hans kropp. Nu ligger han intill mig och tuggar på ett grässtrå. Närheten känns som elektricitet. Jag kisar på honom. Shortsen avslöjar inte så mycket. Solen har gjort honom lätt fräknig och det rödlätta håret ljusare. Hur länge har jag känt honom, eller rättare sagt: när började jag att se på Uffe och vilja ha honom? Ett drygt år sedan? Eller var det då vi bodde grannar? Han tuggar vidare på sitt grässtrå.
– Du vet att du är rätt fin va?
– Är jag? Jag blir förvånad över denna oväntade komplimang, och kan förstås inte låta bli att kontra.
– Du med! Fin alltså! Du är också fin!
Jag har fyllt 27 och känner mig som en okysst, oknullad och oskuldsfull 14-åring från landet.
– Är jag? Hur fin då? Han flinar.
– Jävligt fin!
Jag kan inte motstå impulsen att lägga handen på hans lite håriga mage.
– Fin som mazarin! säger jag, och känner hur det hettar till.
– Och du är fin som clementin! Han lägger sin hand på min mage.
Den första kyssen kommer inte oväntat. Att ta i honom kändes som 220 volt, nu är vi uppe i 3-fas. När hans hand kryper in under min tröja styvnar bröstvårtorna. Jag låter mina fingrar vandra neråt, in under shortsen, ner i hans lurv. Han är redan hård och jag suckar till.
– Du vill va?!
– Mmm, säger jag. Jävligt mycket!
Sen går det fort. Hans vänstra hand kommer in under trosorna, in i det våta. Han är skicklig med fingrarna, det skulle kunna gå för mig på en gång, men jag vill ha mycket mer nu, mycket mer. Jag fumlar med gylfen, och han kränger av sig sina shorts. Den fina kuken, som jag såg när vi nyss badade, är beredd, nosar runt i musen, gör sig hemmastadd. Åh nej, roligare ska vi väl ha! Jag lirkar handen neråt, fångar hans kuk, håller den och låter min tunga bekanta sig med dess silkeslena hud. Han stönar till och jag känner hur han söker sig inåt med fingrarna, mjukt och hårt, långsamt och snabbt. Innan jag hinner ana något så har han hittat den magiska punkten, trolleri-knappen, och det forsar ur mig. Kroppen känns både tung och lätt. Jag flyger. Jag hör, mer än jag ser, hur road han är över vad han gjort. Han kacklar belåtet, låter som en höna som nyss lagt ett ägg. Han vet minsann hur man gör!
– Det var inte så dumt va?! Han flinar retsamt, men ändå med någon sorts ömhet.
– Mmm…
Svallvågorna från orgasmen har inte lagt sig än. Han ritar cirklar på mina bröst, tar de hårda vårtorna i munnen och mellan fingrarna. Min fitta nästan kröker sig av upphetsning. Mer! Mer! Åh, hon skriker efter hans kuk och han märker det, känner vad hon vill ha, men tänker inte göra det så lätt, åh nej! Med tungan som vapen slickar han, kysser sig nedåt, hittar skåran. Jag piper, gnyr, låter som en gris i sjönöd. Hans tunga går lös på min klitta.
– Vill du ha mer?
– Mmm…
Hans snabba, mjuka tunga ersätts av något ännu ivrigare och hårdare. Mina lår är nu rena halkbanan, men han styr sin långtradare med säker hand, tränger in långsamt, stöter lugnt, drar retsamt ut kuken nästan helt, kommer in igen. Om jag dör nu, så är det med ett saligt flin. Vi är båda tysta, finns inte plats för snack. Jag markerar att jag vill vända mig om och han följer efter. Mina skinkor smackar mot hans skrev, och det klafsande ljudet från fittan berättar tydligt för honom hur det känns. Han kramar om mina bröst, han arbetar ivrigt både fittan och klittan. Jag orkar snart inte längre och vill samtidigt hålla på för evigt. Kroppen spritter som en lax på torra land när det går för mig. Han känner hur fittan drar ihop sig och han kommer själv. Fittan och kuken kramar varandra, och måsarna skriar. Vi faller ihop, med honom fortfarande i mig. Efter en stund glider han ur, det rinner från mig. Sperman och min egen fittolja blandas och sugs upp av sanden under oss.

Sanden är varm, jag är varm och jag längtar efter en simtur. Samtidigt vill jag stanna kvar här, se om jag kan få en repris. Det är svårt att välja godis ibland. Hans mun smakar fortfarande ananas och rökt skinka sen vi åt lunch. Det är en god smak, jag nafsar i hans underläpp, kysser igen och igen. Sanden är varm, han är varm men inte svettig, för den lätta brisen svalkar oss.
– De undrar nog vart vi tog vägen, säger jag.
– Hmm… Nä, jag tror inte det, man kan ju inte precis gå vilse här.
Och det har han nog rätt i. Jag stryker det rödblonda lurvet runt hans kuk, försöker se om vi kan få till det igen. Smaken är lite syrligsur, någonstans mellan youghurt och, tja, gravad lax? Det är svårt att avgöra, inget att grubbla över. Jag smeker långsamt med tungan, håller handen runt om, masserar med fingrarna. Hans stön säger mig att det är skönt, och hårdheten att det är jävligt skönt. Kanske jag kan få min repris? Jag halvligger över honom, känner hans hand mellan mina lår. Hon är våt, musen, hon är så kåt, den lilla markattan. Jag kan inte låta bli att trycka emot. Jag vill känna hans mun suga bröstvårtorna. Hans hand masserar djupt, och känslan är obeskrivlig, jag får gåshud trots värmen. Jag vill ha mer av det söta, det heta, det svävande. Jag vill ha mer. Jag vill stanna kvar, här, i den tunga känslan av viktlöshet.
– Åh! Kom in! Kom in, nu!!! Kom!!!
Jag måste få känna det igen, det styva, hårda i det mjuka mörkret. Glödhett urtidsmörker. På någon sekund glider han in när jag rullar över på rygg. Jag håller hårt om honom, axlarna, huvudet, när kukstötarna når ända in.

Måsar som flyger över oss. Måsskrin. Hans varma händer på min runda mage. Han ligger på sidan, tuggar på ett nytt grässtrå. Han ligger där, naken, med sanden under sig. Det är en solvarm dag med lite bris. Kanoterna väntar där borta. Emma väntar nog inte. Emma vet. Emma förstår.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Sexnovell: Strandens hetta

  1. Missne

    Otroligt fin! Härligt uttryckssätt, lite småpoetiskt ibland, och sedan denna underbara, ‘som en gris i sjönöd’, som bara fick mig att gapskratta mitt i sexigheten 😀 Tack för att du delade med dig!

    Svara
  2. Fröken Rudolph

    Tackar! 🙂 ja du vet, det finns ju inget som låter som grisar i sjönöd… särskilt inte kåta små grisar…

    Svara

Skriv en kommentar!