Recension: Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit – Del 3

Dag 5 provade vi ett flertal ting i samma veva, Hot vaxljus, oljan och Mini Mite massagestaven.

Hot vaxljus är precis som det står, ljus som man tänder, väntar en stund (lite för länge enligt mig) och sedan droppar över sin partner. Inget mer konstlat eller påhittat än så. En konstig ingrediens att ha med i en sådan här väska kan jag tycka då det med ljus och sådant kanske kunde följa med ett latexlakan eller sådant som används när man leker med vax och liknande. Men med fanns 2 vita ljus iallafall och det kändes inte mer eller mindre än de vi redan hade hemma.

Så betyget blir 1 av 5, för den goda tankens skull. Lek med ljus är nämligen något som vi finner upphetsande, men då helst med svarta eller röda för att förhöja även den visuella känslan.

Oljan var intressant, med tanke på att det jag fann var en liten flaska glidmedel!

Vid fisting osv är det ett måste med olja eller glidmedel, samt att det är skönt vid petting för att förhöja känslan. Jag är positivt inställd till extra glid med andra ord och denna lilla flaska var praktisk att ha med i väskan, ett plus för det. Vattenbaserad också, så den passar till de flesta leksaker man kan tänkas vilja ha med i väskan vid utflykter. En silikonbaserad hade varit mer begränsande i användningen.

oljan får 2 av 5, bra tanke med vattenbaserat glidmedel och ett bra glidmedel ska alltid finnas med tycker jag, det förenklar många lekar avsevärt. Men varför kalla det för olja?

Mini Mite staven var inget konstigt heller, en helt vanlig liten klitorisstimulerare.

Det medföljer utbytbara toppar så man kan variera stimulansen. En slät, en med små knottror, en med runda små plattor och en mer ”taggig”. Den är inte direkt tyst då den är i plast, men vibrationerna är starka och tillsammans med annan stimulans gör den sitt jobb även för mig. En extra sak att ha i sängbordslådan att ta fram vid exempelvis bakifrån för att öka chansen för härliga orgasmer.
3 av 5 får den av oss. Inte full pott just för sin billiga och plastiga känsla.

Samtliga dagar använde vi oss en liten stund av den medföljande kärleksmasken.

Den tycker vi om, lite perceptionsberövande mitt i leken kan vara oerhört tändande. Att ligga där och inte veta vad han ska göra härnäst, är eggande och vi rekommenderar ögonbindel till alla människor, vanilj som BDSM-utövare. Det är sagt som så att om man förlorar ett sinne så förstärks de resterande. Känseln blir något extra, hörseln också, med detta kan man ha mycket roligt. Det har vi haft iallafall.
Så kärleksmasken får 4 av 5 av oss, full pott mister den då den känns billig och glipar lite för mycket vid näsan så om jag vill kan jag se nästan allt Herrn har för sig medan jag ligger där jag ligger.

Hela väskan tyckte jag dock om, tanken med den framför allt.

Att kunna beställa ett helt set med leksaker är alltid bekvämt, men då förlorar man chansen att få precis vad man vill ha. De flesta av produkterna verkade billiga, plastiga och inte riktigt genomtänkta. Samt att piskan då var en besvikelse då vi sett bild på en helt annan när vi tittat på produktbeskrivningen.

Ett rart plus med den var att den har dubbla dragkedjor, dvs två öglor och i dess öglor satt ett litet hänglås. Jag fnissade lite för mig själv när jag såg det, inte svårt att bryta sig in i denna väska minsann, haha. Men jag tyckte det var gulligt och en liten extra touch som gjorde att det osade lite mer förbjudet om den. Dessutom fick Herrn den lysande idén att sätta extra öglor på dragkedjans egna så nu sitter där ett ordentligt lås istället. En väska han kommer packa och som inte är för mina ögon med andra ord. Så själva väskan kommer att användas om och om igen, även om inte alla produkter i den kommer att följa med alla gånger.

I nycklarna till detta lilla ”dagbokslås” satt det som produktbeskrivningen kallar ”on-the-go”-nyckelring. Det var alltså en liten kedja på vilken det satt en liten flaska med spanish fly. Vilket inte bara smakade illa utan också var helt verklöst på både mig och Herrn.
Vi tog oss varsin smutt av det, vi visste inte riktigt hur mycket vi skulle ta då det inte stod någonstans, varken på någon lapp i själva väskan och inte heller på flaskan. Men på andra spanish fly produkter så står det ca 5-7 droppar i ett glas vatten så det var vad vi tog. Men icke.

Så just nyckelringen med spanish fly får 0 av 5, mycket för att bruksanvisning ska finnas på doseringsprodukter, hur vet man annars hur mycket man ska ta?

betygskuk

Sedan står det även att det följer med en överraskning om man beställer väskan. Det har vi ingen aning om vad det är för något då vi inte fick något sådant. Så det kan vi varken säga positivt eller negativt om.

En sammanfattning:

Kärleksmasken.

Inflatable Position Master.
betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

Feather Tickler.

betygskuk

Suction Handbojor.

Cat O Nine Tail.
betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

First Timer Handbojor.
betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

”On-The-Go”-Nyckelring.
betygskuk

Hot Vaxljus.

GagBall.

Tether Set.
betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

Bondagetejp.

Olja.

Mini Mite (liten massagestav).

Do It Doggie Harness.

Plus:
+ Många produkter.
+ En salig variation och kombinationsmöjlighet.
+ Låset på väskan var en positiv tankekittlare.
+ Kärlekmasken, som går att använda tillsammans med samtliga medföljande produkter.
+ Den uppblåsbara kudden, öppnade upp för nya möjligheter.
+ Tether setet, det är en underbar känsla att sitta fast på det sättet.

Minus:
– Många av produkterna kändes plastiga och billiga.
– Spanish fly flaskan borde ha en bruksanvisning med så användandet blir klarare.
– Produktinformationen skall överrensstämma med produkten som skickas hem.
– Det vore synd och skam att säga att detta set är för experter på BDSM.

Så tanken var god och en del av produkterna var goda och vi måste ge väskan ett totalbetyg på 3 av 5 ändå.

Det är ingenting vi skulle beställa hem för de pengarna (1349 kr) utan vi skulle istället leta fram en snygg väska eller bag och beställa produkter vi verkligen vill ha för samma pris och skapa oss en egen version av denna bondageväska.

Vill du prova på en light-version av BDSM så är detta dock setet för dig. Glöm då inte att ange koden ”klumpesnusk” hos Intimera för att få 10 % rabatt på din order.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!