Recension: Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit – Del 2

Dag 3 av vår recension av Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit från Intimera gav vi oss på Do It Doggie Harness.

Det går tyvärr inte komma ifrån att ett stadigt tag om höfterna med de egna händerna är allra bäst när bakifrån utövas. Men detta redskap gör det lite mer spännande och det blir något annorlunda. Det är lättare än man kan tro att hålla balansen, förutsatt att personen som står på alla fyra inte bökar runt så mycket i sidled vill säga. Jag har svårt att stå still när det beger sig upp i bakifrån position och det var lite av en utmaning, men då jag tycker om sådana så var det helt okej för mig. Dock kunde jag inte böja ryggen, som jag inte ”får” göra egentligen, och komma åt att pilla på mig själv medan Herrn höll i selen. Någon gång om vi vill skoja till det, kommer denna att komma fram i ljuset igen, i övrigt så använder vi oss av händer och vår egen kroppsrytm.

2 av 5 får den iallafall just för att det är en kul grej, lite balansträning och en annorlunda känsla även för den bakom när han håller i ett helt annat par med handtag (istället för de berömda kärlekshandtagen, haha!).

Dag 3 provade vi även GagBallen.

Även på denna stod det på en liten vit klisterlapp: ”Sold as a novelty only”. Jag visste redan innan att jag hade svårt att ha saker i munnen, vi har provat med ring och nu provade vi då denna boll just för att vi gärna vill att det ska fungera. Det gjorde det dock inte. Jag kan säga att det beror mer på mig än på produkten då den verkar stadig att bita tag i, det finns ingen risk att bita sönder den så det kan bli en säkerhetsrisk och säkerhet är a och o i utövande av BDSM och liknande lekar.

Det vi kände var att remmen som ska vara runt huvudet var bra på så sätt att den fästes i tryck-knappar framme vid munnen, det gör att man kan spänna loss bollen snabbare än med ringarna som den fästs med bakom nacken.

2 av 5 får även den då den trots allt var rejäl och min oförmåga att ha den i mer än fem millisekunder berodde mer på mig än på GagBallen.

Dag 4 provade vi våra nya Suction Handbojor.

Samma princip här, hade det bara varit lädermanschetter… Sedan är det tyvärr så att vi har ställen där man kan fästa sådana här, enbart i badrummen. Vilket i sig inte är negativt då det är positivt med produkter man kan använda sig av i duschen också. Nackdelen är dock att vi duschar tillsammans så sällan att vi inte kommer ha användning för dem nämnvärt ofta. Sedan detta med kardborre och skumgummi i dusch, det är inte en toppenidé.

Nu innehar dessa ”suction handbojor” en nybörjarkänsla, vilket verkar vara den röda tråden i väskans innehåll (till motsats mot vad som står på produktinformationen: ”Oavsett du är ny inom bdsm eller en expert på området…”) så på det sättet är de riktigt bra och det går inte att sticka under stolen med att även dessa är användbara när man vill göra något annorlunda och något underhållande. Men de fungerar som sagt enbart på kakel, eller glas såklart, men vem vill stå i fönstret fastsatt mitt framför alla grannar och dessutom riskera att detta fönster går sönder?! Nej tack.

1 av 5 får dessa, för att de kommer användas en gång och inte mycket mer… Men det var ett relativt bra ”sug” i dem.

Senare dag 4 provade vi också Bondagetejpen.

Den var tyvärr lite av en besvikelse, den var stelare än jag trodde när jag först öppnade väskan och såg rullen. Jag har alltid velat prova bondage tejp just för att idén är upphetsande, lite gummi-känsla, trodde jag. Detta är som vanlig – stel – pack-tejp utan klistret, med motiv av en kedja på. Vilket också drar ner känslan av kvalitet.

Vi provade att tejpa och den fyllde någorlunda sin funktion, dvs den fäste i sig själv. Men man fick inte böja den, då själva tejpen var så stel tappade den kontakt med huden på sina ställen och det var inte vackert. Så vi fick tyvärr ingen bild på användandet av den. När den sedan skulle rullas ihop, det stod trots allt att den var ”reusable”, fick vi ännu mer bekymmer. Vilket bök! Så denna tejp kommer få ligga i skåpet, jag har inget som helst tålamod med sådant där.

0 av 5 blev det för bondagetejpen av oss, vi kunde inte hitta något positivt med den.

Fortsättning av recensionen kommer imorgon.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Recension: Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit – Del 2

 1. nyans

  Hejsan Åhhh vilket vardagslyx att få testa så mycket kul !
  Men håller med det ska vara kvalite´t inte ploj…
  Jättefina bilder du lägger ut från TM.

  Läste om din förolämpning så trist ! När man lagt ner så mycket på att ära känna folk även om det är via nätet .
  Varför kan folk inte var hövliga ?
  Tycker många liksom tar i att ibland bara fräsa ???
  Vart är hyffset ?
  Blir så full i skratt av din beskrivelse om gående kuk :)))
  Hhahhahahaaa
  Så du kan tänka på annat 😉
  kram nyans

  Svara
 2. Kiwi

  Jag har två kommentarer angående produkterna ni prövat.
  Den första gäller gagballen. Den är inte bra även om man inte har svårigheter att ha saker i munnen. Materialet som remmen är gjort av skaver i mungiporna ganska fort vilket gör att den inte går att använda längre stunder om man inte A: verkligen vill att det ska svida på den som har den på sig, och B: vill att den som har gagen ska få fina röda skavmärken i mungiporna som kan sitta i flera dagar.
  Jag har inte testat precis den som ni har, men en annan med samma typ av rem. Personen jag satte den på älskar att ha på sig olika typer av gags, men klarade inte särskilt länge med den här just för att den sved.

  Det enda jag har att gå på angående bondagetejpen ni testade är det ni skrev- att den var som klisterlös packtejp. Jag tycker inte att det ska avskräcka er från att köpa riktig bondagetejp som iallafall jag har upplevt som smidig, mjuk och lite gummiaktig i ytan. Men ja, den är jobbig att rulla upp igen för att återanvända den med 😛

  Svara
 3. Porrtrollet

  Vill också påpeka att den bondagetejp ni fick hem inte är av samma sort som bra bondagetejp. Den jag har hemma är helt kanon att använda, smidig och fäster enbart i sig själv. Den är helt klart återanvändbar om man går igenom krånglet med att rulla upp den på rullen igen.

  Svara
 4. Pussi Love

  Ja, vad ska man säga… Det finns så OTROLIGT mycket skräp som säljs för att ”hetta till det” i sänghalmen, men ärligt talat så blir i alla fall jag bara avtänd av sånt där billigt kraffs. Hellre då riktigt rep, riktiga handbojor och ett ridspö köpt på Hööks! 😉

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag kan inte annat än hålla med. 😉 Riktigt rep, riktiga lädermanchetter (jag kan inte ha järn-bojor tyvärr) och ridspöt köpt på Hööks. Det används flitigt till min stora förfäran(?), haha. 😉

   Svara
 5. Deca

  Vilken kul blogg! Och kul med ett test som denna. Alltid skoj att se vad andra tycker, även om jag kanske skulle satt andra betyg på en del 😉

  Svara

Skriv en kommentar!