Recension: Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit – Del 1

Vi har fått chansen att recensera något riktigt spännande, nämligen en hel väska med godbitar från Intimera, en Fetish Fantasy Ultimate Fantasy Kit. En sk ”bondageväska” med produkter att leka med och variera på olika sätt.

Då det var mer än en produkt som skulle testas så delade vi upp det lite, kombinerade och spred ut det på några dagar. För att inte tala om att vi förlängde spänningen och njutningen på det sättet.

Följande produkter finns i väskan enligt dess produktbeskrivning:

Vi började dag 1 med att testa det inkluderade Tether setet (till vilket First Timer Handbojorna hörde, annars hade det inte gått att använda annat än till fötterna).

En intressant upplevelse. Vi har tidigare använt oss av saker vi haft hemma, för att spänna fast mig på olika ställen. Bland annat Herrns hemmagjorda repbojor. Så detta kändes mer ”på riktigt”, trots att det var manschetter med kardborre.

Vi har en säng med enbart huvudgavel, men det var inga problem att fästa remmarna i de nedre benen så jag låg utsträckt över sängen, lätt åtkomlig för Herrn och wanden som lägligt nog togs fram. Det ”krasade” i manschetterna sådär som det gör med kardborre, men de höll och ett flertal orgasmer senare ansåg vi oss nöjda med resultatet. Dessa kommer med all säkerhet att användas igen. Och igen…

En liten annan underhållande kommentar jag fick gällande de här manschetterna var att jag fick order om att behålla dem på när vi var klara. Det innebar att jag släpptes lös och fick åka med manschetter och hakar till The Mansion. Lorden mötte mig med ett leende och sa: ”Nämen! Kommer du finklädd gumman!” Vilket gjorde att jag kände mig ännu finare, såklart.

Tether Set får alltså 4,5 av 5. Anledningen till att setet inte får full pott är att de är i just kardborre och skumgummi. Ett par i läder hade utan tvekan fått toppbetyg av oss.

betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

Dag 1 provade vi också den inkluderade Inflatable position mastern.

Vilken jag kan säga redan nu fick full pott! Med denna kudde kan du lyfta upp baken när du och din partner har sex bakifrån, eller så kan man lyfta upp rumpan i en vanlig missionärsställning, vilket helt klart gör den upplevelsen starkare.

Vi har tidigare provat med kuddar, täcken och annat för att få upp min bak i missionären, men de har plattats ut eller tryckts undan så funktionaliteten i det har varit noll. Denna kudde är mer stabil, lätt att blåsa upp och materialet på gör att den inte glider utan direkt. Inte heller blir den svettig och kladdig så man glider av mitt i akten.

När vi använde oss av den låg jag alltså i missionären, fick upp baken med kudden och Herrn på. Min upplevelse var att den vinklade upp mig så Herrn kom åt bättre, kuken stötte direkt på g-punkten och väldigt snabbt skrek jag ut en ordentlig orgasm.

Inflatable position master får alltså 5 av 5 av oss, det går inte att ge den annat då den är så smidig, mångsidig och ”hjälpsam”.

betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

Dag 2 provade vi Cat O Nine Tail.

Det första jag ser när jag plockar upp produkterna ur väskan, såklart, jag är ju väldigt kinky. Men så ser jag även en liten vit klisterlapp på en av remmarna: ”Sold for novelty purposes only”. Haha, ja det ökar ju inte känslan av expert-BDSM tänkte jag. Den sved iallafall, men någon känsla av kvalitet fanns inte och den produktinformation med bild som hänvisas till om man kikar på väskan har jag svårt att tro är den vi har fått hem. Piskan ser inte på något sätt ut sådär. (Den vi fick – till vänster och den enligt produktbeskrivningen – till höger.)

Ett par rapp och vi känner att vi givit den en chans iallafall. Varken Herrn eller jag var nöjd med den, inte ens som nybörjar-piska. När man testar sig fram vill man som regel att grejerna ska hålla och kännas som om det vore ”på riktigt”. Det gör inte denna.

Så den får ynka ½ av 5 av oss, för att den sved, inget annat. Produktbeskrivningen skall till 100% stämma överens med verkligheten om man ska vara lite extra petig.

betygskukbetygskukbetygskukbetygskukbetygskuk

Senare på kvällen dag 2 tog vi det lite lugn och smektes lite med Feather Ticklern.

Så gott det gick iallafall, den såg tilltufsad ut på det sättet att man fick känslan av att den en gång i tiden sett fin och fyllig ut i de få fjädrar den hade. Det vi fick med i väskan var en ”plockad” kittlare med ett litet antal böjda fjädrar på. Det var trixigt att få den att faktiskt kittla istället för att riva med de brutna ändarna.

Just denna fjäder får således 0 av 5 av oss, men vi hoppas att det beror på att det specifika exemplar vi fick hade råkat ut för en olycka i frakten eller något liknande.

betygskuk

En vidare fortsättning på recensionen kommer imorgon.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!