Recension: Charmeur Vibrator

Mollie, dvs jag själv, har fått recensera ett par ljuvliga små tingestar. Dagens recension rör en vibrerande buttplug vid namn Charmeur Vibrator.

Jag och Klumpe gjorde ju en gemensam recension då jag var och hälsade på honom, den vi skämtsamt döpte till julgranen. Jag ville efter det mötet testa en något mindre sådan. Jag fick därför hem en liten, snygg och vibrerande(!) tingest. Jag blev genast som ett barn på julafton och ville leka med en gång, men fick dock vänta, ty jag hade lovat en vän att göra så.

Något jag snabbt observerade var den hade ett bra och relativt stadigt stopp, vilket gav stora förhoppningar inför möjligheten att den skulle sitta kvar där den skulle. Vilket den gjorde utom då vi lekte på ett vildare vis. Det ingick också batterier vilket alltid är positivt samt att den har en låg ljudnivå.

Efter mitt möte med julgranen kändes denna något för liten, vilket jag tolkar som en bra plug att börja med om man är intresserad av rumplekar men inte provat nåt. Vibrationerna får inga klagomål. Jag kan också tänka mig att den är trevlig för män då stoppet lägger sig fint och vibrerar mot mellangården, dvs mellan pungen och analen.

Jag upplever att den är lite knepig att få ren runt vibratorn utan att den kommer i kontakt med vatten, då den inte är vattentät. Ett till minus som den får är att jag vid rengöring får intrycket av att vibratorn skulle kunna lossna. Om den gör det, vet jag inte. Oavsett vilket kommer den göra en trogen tjänst i min ägo. Det är trevligt att inte enbart bruka en jumbopryl, även om den också har sina stunder.

Jag ger den helt klart ett högt betyg, i förhållande till pris, utförande och känsla. Jag ger den 4 av 5 i betyg. Den förlorar i att den inte är vattentät. Visserligen är detta en funktion jag för egen del inte är så intresserad av, men erkänner att det finns en poäng i rengöringssyfte.

Plus:

+ Snygg
+ Mjuk och skön
+ Batterier ingår
+ Bra pris
+ Bra stopp
+ Tyst vibrator
+ Bra nybörjarpryl

Minus:

– Ej vattentät
– Ful förpackning
– Känslan av att vibratorn ska lossna

färgkukfärgkukfärgkukfärgkuksvartvitkuk

Sugen på att bli ägare till en Charmeur Vibrator? Den blir din för 159 kronor hos Intimera. Lägg din beställning, och glöm inte bort att ange koden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på hela din order.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Recension: Charmeur Vibrator

 1. sheila

  På de flesta pluggar, alla jag har stött på, är det möjligt att ta ut själva vibratorn, för att använda separat eller vid rengöring. Kanske därför det känns som den ska släppa? 😉 Jag föreslår att du läser på förpackningen eller pappret som brukar följa med sådana leksaker.

  Svara
 2. Mollie

  Woho, vilket bra tips 🙂

  Det stod inget om det på förpackningen, utan enbart att man bör vara försiktig vid rengöring då vatten och batterier inte är de bästa av vänner.

  Jag har vänner som är inne på animalplay, som har berättat om just pluggar med vibratorers fördelar i och med att man kan plocka bort vibratorn i syfte att applicera tex en svans. Tänkte att denna kunde funka ypperligt för det, men helt plötsligt blev det ännu bättre, haha, då det inte var en kamp att pilla bort den.

  Jag känner mig lite dum, men har plötsligt fått en till klittvibrator att testa ikväll 😉

  Svara

Skriv en kommentar!