Recension: Bludolphin

Mollie recenserar Bludolphin generöst sponsrad av Intimera. Recensionen blev lite fördröjd pga den mänskliga faktorn – jag glömde helt enkelt att publicera den! Men nu är den här!

Mitt första intryck av delfinen var att den doftade kraftigt som badboll, en doft jag inte är alltför förtjust i. Dessutom hade den efter bara ett par minuter på min säng samlat på sig en del damm. Det kändes inte så lovande. Men jag tvättade den noggrant i hopp om att doften skulle lägga sig och för att få bort dammet. Doften har efter några dagar och några tvättar lagt sig och är mindre påtagligt nu. Den drar fortfarande till sig damm, vilket ger ett rätt billigt och tråkigt intryck. Den är också vattentät vilket underlättar rengöring samt möjliggör användning i dusch eller bad.

Denna g-punktstav är formad som en delfin för att nå g-punkten hos kvinnor. Det är en jellystav, men en ganska hård sådan, vilket har både sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är att den känns stadig, men nackdelarna är att den i vissa positioner gör ont. Och inte på det ”göra ont-sättet” som kan vara sjukt skönt, utan att den känns bara obehaglig.

Jag personligen är helt torsk på klitorisvibratorer. Ägg och dylikt är min grej. Och där vinner denna stav. Delfinens nos och min klitta blev goda vänner från allra första stund.

Delfinen har en kraftig vibrator, med ett högt ljud, vilket är tråkigt. Den är grym på att hitta g-punkten och den är skön så länge jag själv styr. Den får trots allt en två av fem då den är både billig (148 kronor) och helt okej. Och bara effekten på min klitta gör ju susen.

Plus
+ Kraftig vibrator
+ Grym klittvibrator
+ Snygg färg
+ Vattentät
+ Stadig

Minus
– Doften
– Högljudd vibrator
– Drar till sig damm
– Känns billig

betygskukbetygskuksvartkuksvartkuksvartkuk

Vill du bli ägare till en Bludolphin? Lägg din order hos Intimera och glöm inte bort att ange koden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order!

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Recension: Bludolphin

  1. Emilie

    Jag tycker den där delfinen är värd varenda krona. Det är en billig g-punktstav men ack så bra! Den kommer åt där den ska 😉

    Svara
  2. sheila

    Tycker också det är en bra och prisvärd vibrator, vet att den går åt som smör i solsken när jag är ute och säljer. 😉
    Men ang dammet; provat att städa lite? 😉

    Svara

Skriv en kommentar!