Olika orgasmförutsättningar

Jag skulle egentligen skriva ikväll, nej jag har inget schema men jag hade en liten tanke bakom det. Men jag kunde inte hålla mig från att skriva lite nu också.
Det är nämligen så att jag sitter och väntar på att klockan ska gå, jag ska åka iväg och hämta min älskade väninna för att sedan åka vidare och hämta en sprillans ny väninna och vi tre ska sedan åka på ”pervo-shopping”. Ja ni hör ju att det kan hända precis vad som helst idag.

Men det jag nu satt och tänkte på var detta med orgasmer. Här hemma har Herrn orgasmkontroll på det sättet att jag inte får komma utan att be om lov, jag får heller inte onanera utan att be om lov. Inga konstigheter alls och det är så jag vill att det ska vara för på så sätt är han alltid delaktig i mina orgasmer oavsett han är närvarande eller ej. Dessutom går jag igång på frustrationen som kommer när man flåsande och frustande tillslut lyckas svälja stoltheten och ber om lov att få komma, för det inte går att hålla sig inte ens en sekund till. Då önskar jag i regel att jag bett om lov tidigare, för när jag är så otroligt nära får jag alltid ett klart och tydligt ”Nej” som svar.

Vissa veckor är det helt orgasmförbud, beroende på vad jag gjort för att förtjäna det. Vissa dagar ska jag på olika fantasifulla sätt ha hunnit med ett visst antal eller så många som möjligt. Det ger en extra kick och beroende på vad jag gör det till kan det vara precis hur spännande som helst.

Idag är det dock så att vi ligger lite olika till när det gäller orgasmkontrollen vi tre. Nu är det inte så att vi ska pilla på varann till vi skriker, nej jag funderade mest på hur olika det var för oss nu. Min kära väninna har ett begränsat antal, ett ytterst fåtal kvar och det ska bli riktigt spännande att se hur hon ska klara sig till helgen då hon kan komma (och gör det gärna) ett flertal gånger på rad. Den nya väninnan (jo jag tror jag kan kalla henne det med gott samvete) har hur många som helst, tror mig ha läst 10000 stycken! Då hoppas jag att det är fram till årsskiftet eller något, haha!

Så har vi ”lilla” mig då, som inte har onanerat på minst två veckor.. Javisst, ni läste rätt, två veckor! Vad som hänt? Jag har ingen aning. Det har inte funnits möjlighet, det har varit prioritering på annat och vi har haft sex istället. Nu har jag ju dessutom något annat som hindrar, men jag brukar inte vara sådan här ändå. Mens eller ej, sex eller ej, jag har alltid sett till att komma både en och tre gånger titt som tätt genom att pilla på mig själv. Så det är inte underligt att humöret är helt uppåt väggarna tycker jag!

Vi får se hur dagens prat artar sig med dessa förutsättningar, haha.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Olika orgasmförutsättningar

 1. daniel

  1000 orgasmer? Oj, det låter mer som en uppmaning att onanera sönder sig än att ha någon kontroll på dem.

  Vore kul med lite bakgrund till varför de fått de olika talen, så att säga 🙂

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Nja, det är snarare så att hon ska få så många som möjligt. Anledningen till de olika talen är beroende på vad de har fått i uppdrag av sina män. Den ena fick veta att hon hade ett begränsat antal under veckan för kontrollens skull. Hennes man testar henne och hon får chans att visa att hon kan.
   Den andra vet jag tyvärr inte så mycket av, men vad jag förstår är detta med ”forced orgasms” något för henne och hennes man. Vilket antagligen ligger till grund för det stora antalet orgasmer hon ska genomföra, i den mån det går naturligtvis.
   Det är inte tal om att onanera sönder sig. Men att komma fler gånger än en eller tre är väldigt vanligt för de jag umgås med. Snarare norm är avvikelse. 😉
   Lyckliga de. Haha!

   Svara
 2. dekanami

  hmm…det var en vinkel på orgasmkontroll jag inte tänkt på tidigare…men självklart är det så att genom den blir ens partner delaktig i ens egna orgasmer….under tiden så att säga, under ”förorgasmen”..finns det ett sådant ord?
  Denna typ av kontroll är ett så otroligt starkt mentalt afrodisiakum (ja, jag slog upp det ordet för att kolla stavningen) stavningen förresten. det är kanske det som kommer när orgasmkontrollen upphör….förlåt ordvitsen, det är varmt, får skylla på det….:-)

  Ha det så trevlig idag!

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Haha, ja vi får skylla på det. 😉

   Men orgasmkontroll är en kontroll jag vill att Herrn har, så trots frustration är det väldigt tändande.

   Dagen var mycket trevlig, många glada skratt, jag var helt slut när jag kom hem. 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!