Nakenbad i poolen

Även jag njuter av sommaren, trots att jag jobbat mycket. Samt att jag och Herrn spenderat en del tid på The Mansion, vilket som regel inte innebär allt för mycket sol i och med att vi spenderat mestadelen av tiden i källaren.
Men alla lediga, soliga stunder spenderar jag utomhus. Oljar in mig och steker i solen medan jag läser en bra bok eller badar i poolen tillsammans med barnen.
Funderar också mycket på detta med utomhussex, men det har inte funnits tillfälle till det ännu, men det kommer nog alldeles säkert inom en snar framtid.

Ikväll kom dock Herrn med en riktigt bra idé om nakenbad, så när barnen lagt sig smög vi ut i trädgården och smet ner i poolen, utan en tråd på kroppen.

Helt underbart var det. Lite kallt, det ska erkännas, men vi skrattade och hade trevligt ändå. Självklart kunde jag inte hålla tassarna borta så jag ”råkade” runka av Herrn lite grann. Utlösningen får vänta till senare ikväll, nu ska vi bara mysa och passa på att pilla lite på varann när vi ändå är nakna.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Nakenbad i poolen

 1. lionjudge

  Tja!
  Jag skulle vilja tipsa om en intressant samling serier:
  http://www.bokus.com/bok/9780867196863/best-erotic-comics/

  Kanske värt att kolla upp? Jag satt i alla fall och bläddrade i den på biblioteket i min stad och det var minst sagt intressant.
  Nu låter det måhända som om jag försöker sälja er något, men så är ju inte fallet… Jag tror bara att den här samlingen med serier kan vara av intresse för er!

  Svara
 2. dekanami

  Åhhhh…en pool på tomten hade varit underbart i dessa dagar…ska iväg till utomhusbad idag…och där lär det bli varken nakenbad eller något pill på vare sig mig själv eller någon annan…haha

  Svara

Skriv en kommentar!